FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy koki dobry fryzjer ? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy koki dobry fryzjer ?
princesa (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy koki dobry fryzjer ?  
Czy ktoś z szanownych grupowiczów ( a właściwie grupowiczek wie który fryzjer w Krakowie jest naprawdę dobry w robieniu fryzur (koków) z długich włosów? Muszę uczesać się na bal, a raz już wyszłam od fryzjera z taką fryzurą, że po 5 minutach ją zniszczyłam . Pozdrawiam i z góry dziękuję za sugestie Princesa

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
DominikaNM (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy koki dobry fryzjer ?  
Czy ktoś z szanownych grupowiczów ( a właściwie grupowiczek wie który fryzjer w Krakowie jest naprawdę dobry w robieniu fryzur (koków) z długich włosów? Pani Babicz (nie pamiętam imienia), ma salon na ul. Borsuczej ale telefon musisz znaleźć w książce telefonicznej bo nie zapisałam... Byłam kiedyś na szkoleniu prowadzonym przez nią - uczyła fryzjerki robienia właśnie koków z długich włosów- były piękne i bardzo oryginalne (koki nie fryzjerki ). Wiem tylko że trzeba się do niej zapisać trochę wcześniej bo ma dużo klientek, ale warto DominikaNM

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team