FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
w?osy krótkie Długie włosy (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy krótkie Długie włosy
JoseHoyo (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
w?osy krótkie Długie włosy  
Ja co prawda nie mam już długich włosów ale miałem. Jako potencjalny pracodawca nie miałbym zastrzeżeń co so posiadania samych włosów, miałbym jednak wymagania co do ich eksplotatacji że się tak wyrażę... - oczywiście czyste - raczej spięte - choćby ze względu na minimalizację ryzyka pozostawiania fragmentów fryzury na terenie firmy. Arkadiusz.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Ja też nie wiem, gdzie tu jest problem Kobiecie jest ładniej w długich, taki mam gust - Szwejk Właśnie 'taki masz gust', a o gustach się nie dyskutuje Pozdrawiam ramona^

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Beniamin (Gość)
Data urodzin:

Czy mężczyźnie na poważnym stanowisku, gdzie do pracy zmuszony jest codziennie zakładać garnitur, wypada mieć długie włosy? Proszę o odpowiedź tak lub nie z sensownym uzasadnieniem Bez drwin i niepotrzebnej ironii, jak to niektórzy mają w zwyczaju
Wypada prezentować się schludnie i elegancko. Jeżeli w Twoim przypadku długie włosy nie przeszkadzają w osiągnięciu takiego wizerunku, to nie powinien to być problem. Ale zależy to też od branży i od tego, czy masz kontakty z klientami. Najprościej zapytac przełożonego. U mnie handlowiec czy konsultant nie mógłby mieć długich włosów, za to na stanowiskach bez bezpośrednich kontaktów z klientem nie ingerowałbym w to. Pozdrawiam, Beniamin

Czy mężczyźnie na poważnym stanowisku, gdzie do pracy zmuszony jest codziennie zakładać garnitur, wypada mieć długie włosy? Tak.

Antey (Gość)
Data urodzin:
na tym forum - czy wypada Jeżeli nie ma specjalnych firmowych wytycznych (upewnić się to ( moim skromnym niekoniecznie słusznym zdaniem )  reszta już zależy od tego z kim się będziesz w ramach obowiazków spotykał (żebyś potencjalnego inwestora nie wystraszył ;O) ). W innym przypadku - byle było schludnie i czysto - to nie powinno być chyba problemu.

Jedyne stanowisko, o którym słyszałem, że ma ściśle określoną fryzurę, to stewardesa.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team