FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
w?osy krótkie Długie włosy (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy krótkie Długie włosy
w?osy krótkie Długie włosy  
Jedyne stanowisko, o którym słyszałem, że ma ściśle określoną fryzurę, to stewardesa. A w wojsku czy policji nie? - Szwejk

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
On 2004-11-15 19:02 : Jedyne stanowisko, o którym słyszałem, że ma ściśle określoną fryzurę, to stewardesa. A w wojsku czy policji nie? - Szwejk Policjantki? Czy ja wiem...

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Qbee (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:

Jeżeli firma wymusza noszenie garniturów, to zapewne ma jakieś wytyczne i w tej kwestii. Firma nie wymusza noszenia garniturów aczkolwiek na moim stanowisku nie sposób wyobrazić sobie człowieka idącego do pracy, np w dresie Zakładam garnitur ponieważ takie są ogólnie przyjęte normy. Nie słyszałem jednak o normach dot. długości włosów, stąd też moje pytanie na tym forum - czy wypada
Właśnie! Tak jak nie wypada Ci założyć dresu (czy jakiegokolwiek ubrania, które też nie jest garniturem) nie wypada Ci nosić długich włosów. Żeby było jasne: sam od paru lat chodzę na codzień w garniturze, też nie wyobrażam sobie inaczej. Sam też przez blisko 7 lat nosiłem bardzo długie włosy. Mi osobiście nie przeszkadza specjalnie, jeśli ktoś ma długie. Inna sprawa, że niektórym jest w takich włosach całkiem dobrze, inni natomiast wyglądają beznadziejnie. Pewne zachowania są intuicyjne, nikt nie narzuca wprost, ale tak jak nie chodzisz w swetrze do pracy, pewnych zachowań nie stosujesz, tak nie powinieneś nosić długich włosów. Pozdrawiam serdecznie Qbee

PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie.
Kwestia gustu! Przeciez mozna spotkac wiele pieknych kobiet, ktore maja krotkie wlosy, a rowniez przystojnych mezczyzn z dlugimi, czyz nie? Pozdrawiam Lukasz

PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie. Kwestia gustu! Przeciez mozna spotkac wiele pieknych kobiet, ktore maja krotkie wlosy, a rowniez przystojnych mezczyzn z dlugimi, czyz nie? Już trzeci raz piszę, że jest to mój GUST. - Szwejk

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team