FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
w?osy krótkie Długie włosy (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy krótkie Długie włosy
Antey (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
w?osy krótkie Długie włosy  
Czy mężczyźnie na poważnym stanowisku, gdzie do pracy zmuszony jest codziennie zakładać garnitur, wypada mieć długie włosy? Jeżeli firma wymusza noszenie garniturów, to zapewne ma jakieś wytyczne i w tej kwestii.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Jeżeli firma wymusza noszenie garniturów, to zapewne ma jakieś wytyczne i w tej kwestii.
        Firma nie wymusza noszenia garniturów aczkolwiek na moim stanowisku nie sposób wyobrazić sobie człowieka idącego do pracy, np w dresie Zakładam garnitur ponieważ takie są ogólnie przyjęte normy. Nie słyszałem jednak o normach dot. długości włosów, stąd też moje pytanie na tym forum - czy wypada Pozdrawiam

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Co do długości włosów u kobiet i mężczyzn hmm a dlaczego kobieta 'powinna mieć' długie ? Tu nie ma żadnej zasady. Każdy lubi co innego, a długie włosy u mężczyzny w pracy, czemu nie, nie widzę problemu i wypada tak samo jak u kobiety krótkie. Ja też nie wiem, gdzie tu jest problem Kobiecie jest ładniej w długich, taki mam gust - Szwejk

W artykule news:2zKld.83857$z77.31031@news.chello.at, niejaki(a): Wojtek Szweicer z adresu <wszw...@poczta.onet.pl napisał(a): PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie. chyba nie skonczyles jeszcze przedszkola/podstawowki ze plec okreslasz po dlugosci wlosow - sadzilem ze takie stereotypy to panuja wlasnie wsrod dzieci w takim wieku Skończyłem. Nie określam. Napisałem: UWAŻAM, że kobieta POWINNA mieć długie [włosy]. - Szwejk

Greg (Gość)
Data urodzin:
a długie włosy u mężczyzny w pracy, czemu nie, nie widzę problemu i wypada tak samo jak u kobiety krótkie. I super... ale to nie Ty jesteś jego pracodawcą. Pracodawca ma prawo wymagać od pracowników odpowiedniej prezencji. Oczywiście pracownik nie musi się z tym zgadzać, ale musi liczyć się wtedy ze znalezieniem pracodawcy, któremu to przeszkadzać nie będzie. Akurat w tym przypadku moim zdaniem nie jest ważne nasze zdanie, ale zdanie pracodawcy. pozdrawiam Greg

Greg (Gość)
Data urodzin:
Kobiecie jest ładniej w długich, taki mam gust Nie można generalizować. Widziałem taką w długich i... no wiesz Później widziałem ją obciętą na - uwaga - zero! I wiesz, że wyglądała bardzo pociągająco? Ale długie włosy są lepsze... można je rozczesywać palcami i w ogóle pozdrawiam Greg

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team