FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
w?osy krótkie Długie włosy (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy krótkie Długie włosy
w?osy krótkie Długie włosy  
Witam,         Czy mężczyźnie na poważnym stanowisku, gdzie do pracy zmuszony jest codziennie zakładać garnitur, wypada mieć długie włosy?         Proszę o odpowiedź tak lub nie z sensownym uzasadnieniem Bez drwin i niepotrzebnej ironii, jak to niektórzy mają w zwyczaju Pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Witam,     Czy mężczyźnie na poważnym stanowisku, gdzie do pracy zmuszony jest codziennie zakładać garnitur, wypada mieć długie włosy?     Proszę o odpowiedź tak lub nie z sensownym uzasadnieniem Bez drwin i niepotrzebnej ironii, jak to niektórzy mają w zwyczaju Pozdrawiam Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzi, chociaż żyjąc w naszym Państwie wszystkiego możemy się spodziewać. Jestem zdania, że czasy, w których żyjemy powinny już być na tyle nowoczesne i tolerancyjne, aby akceptować takie rzeczy. A tak w ogóle liczy się wiedza i umiejętności. Jeśli te długie włosy mają estetyczny wygląd, to niczym się nie przejmuj. Ewentualnie możesz nosić je spięte (związane). P/S Niech świat maszyn i biurokracji nie wyzbywa z nas naszego 'ja'. Odrobina 'siebie' w tym świecie nie zaszkodzi [oczywiście to moje zdanie]. Pozdrawiam ramona^

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzi, chociaż żyjąc w naszym Państwie wszystkiego możemy się spodziewać. Jestem zdania, że czasy, w których żyjemy powinny już być na tyle nowoczesne i tolerancyjne, aby akceptować takie rzeczy. A tak w ogóle liczy się wiedza i umiejętności. Jeśli te długie włosy mają estetyczny wygląd, to niczym się nie przejmuj. Ewentualnie możesz nosić je spięte (związane). P/S Niech świat maszyn i biurokracji nie wyzbywa z nas naszego 'ja'. Odrobina 'siebie' w tym świecie nie zaszkodzi [oczywiście to moje zdanie]. Ale kol. Mintaj nie pytał o to, jak reagować na długie włosy u mężczyzny, tylko czy wypada. Pewnie, że należy być tolerancyjnym, jeśli ktoś ma brudne buty, ale czy wypada mieć brudne buty? - Szwejk PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie.

Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzi, chociaż żyjąc w naszym Państwie wszystkiego możemy się spodziewać. Jestem zdania, że czasy, w których żyjemy powinny już być na tyle nowoczesne i tolerancyjne, aby akceptować takie rzeczy. A tak w ogóle liczy się wiedza i umiejętności. Jeśli te długie włosy mają estetyczny wygląd, to niczym się nie przejmuj. Ewentualnie możesz nosić je spięte (związane). P/S Niech świat maszyn i biurokracji nie wyzbywa z nas naszego 'ja'. Odrobina 'siebie' w tym świecie nie zaszkodzi [oczywiście to moje zdanie]. Ale kol. Mintaj nie pytał o to, jak reagować na długie włosy u mężczyzny, tylko czy wypada. Pewnie, że należy być tolerancyjnym, jeśli ktoś ma brudne buty, ale czy wypada mieć brudne buty? - Szwejk PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie. Swietnie, że tak uważasz. Pierwsze zdanie mojej wypowiedzi odpowieda na pytanie Mintaja, nie rozumiem lekkiego obużenia z Twojej strony. Porównanie brudnych butów z długimi włosami nie wydaje mi się celne. Co do długości włosów u kobiet i mężczyzn hmm a dlaczego kobieta 'powinna mieć' długie ? Tu nie ma żadnej zasady. Każdy lubi co innego, a długie włosy u mężczyzny w pracy, czemu nie, nie widzę problemu i wypada tak samo jak u kobiety krótkie. Pozdrawiam ramona^

tHe mRuWa (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie. chyba nie skonczyles jeszcze przedszkola/podstawowki ze plec okreslasz po dlugosci wlosow - sadzilem ze takie stereotypy to panuja wlasnie wsrod dzieci w takim wieku

W artykule news:2zKld.83857$z77.31031@news.chello.at, niejaki(a): Wojtek Szweicer z adresu <wszw...@poczta.onet.pl napisał(a): PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie. chyba nie skonczyles jeszcze przedszkola/podstawowki ze plec okreslasz po dlugosci wlosow - sadzilem ze takie stereotypy to panuja wlasnie wsrod dzieci w takim wieku Zgadzam się. Pozdrawiam, posiadacz kucyka

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team