w?osy krótkie Długie włosy (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: w?osy krótkie Długie włosy
|
|
|
|
w?osy krótkie Długie włosy
|
|
Witam, Czy mężczyźnie na poważnym stanowisku, gdzie do pracy zmuszony jest codziennie zakładać garnitur, wypada mieć długie włosy? Proszę o odpowiedź tak lub nie z sensownym uzasadnieniem  Bez drwin i niepotrzebnej ironii, jak to niektórzy mają w zwyczaju  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Witam, Czy mężczyźnie na poważnym stanowisku, gdzie do pracy zmuszony jest codziennie zakładać garnitur, wypada mieć długie włosy? Proszę o odpowiedź tak lub nie z sensownym uzasadnieniem Bez drwin i niepotrzebnej ironii, jak to niektórzy mają w zwyczaju Pozdrawiam Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzi, chociaż żyjąc w naszym Państwie wszystkiego możemy się spodziewać. Jestem zdania, że czasy, w których żyjemy powinny już być na tyle nowoczesne i tolerancyjne, aby akceptować takie rzeczy. A tak w ogóle liczy się wiedza i umiejętności. Jeśli te długie włosy mają estetyczny wygląd, to niczym się nie przejmuj. Ewentualnie możesz nosić je spięte (związane).  P/S Niech świat maszyn i biurokracji nie wyzbywa z nas naszego 'ja'.  Odrobina 'siebie' w tym świecie nie zaszkodzi  [oczywiście to moje zdanie]. Pozdrawiam ramona^
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzi, chociaż żyjąc w naszym Państwie wszystkiego możemy się spodziewać. Jestem zdania, że czasy, w których żyjemy powinny już być na tyle nowoczesne i tolerancyjne, aby akceptować takie rzeczy. A tak w ogóle liczy się wiedza i umiejętności. Jeśli te długie włosy mają estetyczny wygląd, to niczym się nie przejmuj. Ewentualnie możesz nosić je spięte (związane). P/S Niech świat maszyn i biurokracji nie wyzbywa z nas naszego 'ja'. Odrobina 'siebie' w tym świecie nie zaszkodzi [oczywiście to moje zdanie]. Ale kol. Mintaj nie pytał o to, jak reagować na długie włosy u mężczyzny, tylko czy wypada. Pewnie, że należy być tolerancyjnym, jeśli ktoś ma brudne buty, ale czy wypada mieć brudne buty? - Szwejk PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzi, chociaż żyjąc w naszym Państwie wszystkiego możemy się spodziewać. Jestem zdania, że czasy, w których żyjemy powinny już być na tyle nowoczesne i tolerancyjne, aby akceptować takie rzeczy. A tak w ogóle liczy się wiedza i umiejętności. Jeśli te długie włosy mają estetyczny wygląd, to niczym się nie przejmuj. Ewentualnie możesz nosić je spięte (związane). P/S Niech świat maszyn i biurokracji nie wyzbywa z nas naszego 'ja'. Odrobina 'siebie' w tym świecie nie zaszkodzi [oczywiście to moje zdanie]. Ale kol. Mintaj nie pytał o to, jak reagować na długie włosy u mężczyzny, tylko czy wypada. Pewnie, że należy być tolerancyjnym, jeśli ktoś ma brudne buty, ale czy wypada mieć brudne buty? - Szwejk PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie. Swietnie, że tak uważasz. Pierwsze zdanie mojej wypowiedzi odpowieda na pytanie Mintaja, nie rozumiem lekkiego obużenia z Twojej strony. Porównanie brudnych butów z długimi włosami nie wydaje mi się celne. Co do długości włosów u kobiet i mężczyzn hmm a dlaczego kobieta 'powinna mieć' długie ? Tu nie ma żadnej zasady. Każdy lubi co innego, a długie włosy u mężczyzny w pracy, czemu nie, nie widzę problemu i wypada tak samo jak u kobiety krótkie. Pozdrawiam ramona^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie. chyba nie skonczyles jeszcze przedszkola/podstawowki ze plec okreslasz po dlugosci wlosow - sadzilem ze takie stereotypy to panuja wlasnie wsrod dzieci w takim wieku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W artykule news:2zKld.83857$z77.31031@news.chello.at, niejaki(a): Wojtek Szweicer z adresu <wszw...@poczta.onet.pl napisał(a): PS. Ja noszę krótkie włosy, bo uważam, że kobieta powinna mieć długie, a mężczyzna - krótkie. chyba nie skonczyles jeszcze przedszkola/podstawowki ze plec okreslasz po dlugosci wlosow - sadzilem ze takie stereotypy to panuja wlasnie wsrod dzieci w takim wieku Zgadzam się. Pozdrawiam, posiadacz kucyka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|