FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy kr?cone fryzury Gęste włosy u dziecka: jak? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy kr?cone fryzury Gęste włosy u dziecka: jak?
smag (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy kr?cone fryzury Gęste włosy u dziecka: jak?  

Ja słyszałam, że włosy to nie trawnik i regularne strzyżenie nie ma wpływu na ich gęstość.
jeżeli to nie fryzury w stylu a'la kojak to musiałby byc to przedziwny zbieg okoliczności, że akurat te 3 dziewczynki mają bujune czupryny, ponieważ ani to nie było dziedziczne, ani nie stosowano żadnych środków na nie, ani diety. One nawet kolory włosów mają inne ruda, szatynka i blondynka Moja bratanica do tego ma bardzo kręcone te włosy - i to moze faktycznie jest dziedziczne ale reszta ;-? Jej włosy są baaardzo gęste - nie najgrubsze ale czupryna jest)) Nie wiem jak to naukowo potwierdzić - bo specjalistą nie jestem, ale jak urodzi mi się córeczka - to też ją ogolę na 1-sze urodziny)) pozdrawiam Aga i przyszły Kojak ? ~13.05.2003

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Anix (Go¶æ)
Data urodzin:

Może głupie, ale jednak je zadam: Jak sprawić, by włosy dziecka były bujniejsze? Czy przycinanie ma sens?
lo jej.... a ja tu sie martwie, co zrobic, zeby wlosy mojej corci byly mnie bujne jestesmy na etapie zapuszczania (obciecie na jezyka latem bylo konieczne z uwagi na gume do zucia przepieknie wplatana we wlosy). Goska ma wloski dlugosci za uszka i niebywale geste, mamy codziennie ogromne problemy z rozczesaniem ich (placz i lament).... i chyba nie wytrzymam juz dluzej.... znow sie skusze na obciecie, bedzie spokoj przynajmniej ;-( pozdrawiam Ania

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
kameljanda (Go¶æ)
Data urodzin:
Ola (z beznadziejnymi włosami od zawsze, mimo krótkich fryzur) Ale za to chyba łatwiej je ułożyć Ja mogę liczyć tylko na dobre częste ścinanie

kameljanda (Go¶æ)
Data urodzin:
Może głupie, ale jednak je zadam: Jak sprawić, by włosy dziecka były bujniejsze? Czy przycinanie ma sens? Czy mogę Cię pocieszyć? Jako pacholę miałam niezbyt gęste włoski i skutecznie mi je przycinano, czego nie cierpiałam, zawsze lubiłam bowiem zaczepić jakieś ozdoby na moich włoskach Teraz mogę pochwalić się mocnym, gęstym włosem i nawet wypadanie po ciąży nie przyniosło im żadnej ujmy

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team