FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy kr?cone fryzury Gęste włosy u dziecka: jak? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy kr?cone fryzury Gęste włosy u dziecka: jak?
Ola (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy kr?cone fryzury Gęste włosy u dziecka: jak?  
Może głupie, ale jednak je zadam: Jak sprawić, by włosy dziecka były bujniejsze? Moja Teściowa myła swoim dzieciom włosy w naparze pokrzywy (czy tylko płukała na koniec?). Oboje mają dość grube gęste włosy, ale nie wiem, czy to zasługa akurat tej pokrzywy... Pozdrawiam Ola

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Moni (Go¶æ)
Data urodzin:
Może głupie, ale jednak je zadam: Jak sprawić, by włosy dziecka były bujniejsze? Czy przycinanie ma sens? Mnie to nie przekonuje, ale spotkalem się z takimi przesądami. Jakieś sugestie? Z góry dzięki! ponoc pomaga tez woda brzozowa, jesli nie na bujnosc to na ciemny ladny kolor U meza w rodzinie wszyscy stosowali za mlodu i maja czupryny i to koloru czarnego moni i oskar 8 miesiecy

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
smag (Go¶æ)
Data urodzin:

Może głupie, ale jednak je zadam: Jak sprawić, by włosy dziecka były bujniejsze? Czy przycinanie ma sens? Mnie to nie przekonuje, ale spotkalem się z takimi przesądami. Jakieś sugestie? Z góry dzięki!
Hej A ja mam sprawdzoną recepte - nieco drastyczną)) Raczej nikt z rodziny u nas nie miał za bujnej czupryny. Mój brat posłuchał swojej szwagierki i jak jego dziecko miało ok roczku ogolił je na łyso)) Teraz Ilonka ma bujne kręcone włosy, podobnie jej kuzynki, które też były kiedys kojak'ami. Dodam że jego żona i szwagierka też specjalnie za gęstych włosów nie mają)) pozdrawiam Aga i x~13.05.03

Ewa P. (Go¶æ)
Data urodzin:
Może głupie, ale jednak je zadam: Jak sprawić, by włosy dziecka były bujniejsze? Czy przycinanie ma sens? Ja słyszałam, że włosy to nie trawnik i regularne strzyżenie nie ma wpływu na ich gęstość. Ewa

Variete (Go¶æ)
Data urodzin:
swojej szwagierki i jak jego dziecko miało ok roczku ogolił je na łyso)) Mnie też rodzice na łyso obcieli, zebym miała piekne włosy. I jeszcze mi w tym czasie portret zrobili )). Mama jest do tej pory z siebie dumna, że dzieki niej mam najładniejsze włosy z rodzeństwa )). Myślę jednak, ze nie w tym zasługa. Pozdrawiam. Variete i Anitka jutro 3 latka, która ma cieniutkie włoski, a ja jej nie mam zamiaru na łyso ogolić ))

Seva (Go¶æ)
Data urodzin:
Jak sprawić, by włosy dziecka były bujniejsze? Dzięki za wszystkie rady. Myślę, ze Wasze propozycje skutecznie przekonają moją żonę, by Karolinie włosy zostawić tak jak są.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team