FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
w?osy pasemka Włosów Cięcie (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy pasemka Włosów Cięcie
Ubu Król (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
w?osy pasemka Włosów Cięcie  
Mam włosy Liczne I już za długie. Gdzie sciąć je mogę tak, aby były scięte ładnie, niebanalnie, ciekawie, a jednocześnie żeby mr Fryzjer mnie nie ogołocił z całej kasy i nie zadał okrutnego pytania: jak Pana sciąć, bo ja chciałbym coś nowego. A wszystko co sam wymyslilem już mialem na glowie swojej... Naprawde prosze o jakies pomysly... adresy i wskazowki Zrozpaczony:  Dugowlosy

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Mam włosy Liczne I już za długie. Gdzie sciąć je mogę tak, aby były scięte ładnie, niebanalnie, ciekawie, a jednocześnie żeby mr Fryzjer mnie nie ogołocił z całej kasy i nie zadał okrutnego pytania: jak Pana sciąć, bo ja chciałbym coś nowego. A wszystko co sam wymyslilem już mialem na glowie swojej... Naprawde prosze o jakies pomysly... adresy i wskazowki Zrozpaczony: Dugowlosy A na garnek probowales? Modna fryzura w Polsce szlacheckiej. Zaklada sie na glowe dobrze pasijacy garnek, i co wystaje spod garnka obcina sie do golej skory. Bardzo nobliwie wyglada. A.L.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Franio (Gość)
Data urodzin:
sam wymyslilem już mialem na glowie swojej... Naprawde prosze o jakies pomysly... adresy i wskazowki Zrozpaczony: Dugowlosy A na garnek probowales? Modna fryzura w Polsce szlacheckiej. Zaklada sie na glowe dobrze pasijacy garnek, i co wystaje spod garnka obcina sie do golej skory. Bardzo nobliwie wyglada. A.L. Nastepny spedalony z dlugimi kudlami.

Hermar (Gość)
Data urodzin:
Nastepny spedalony z dlugimi kudlami. Nastepny scfelony ze szmatą zamiast spodni i ilością mózgu rowną długości włosów.

an (Gość)
Data urodzin:

A na garnek probowales? Modna fryzura w Polsce szlacheckiej. Zaklada sie na glowe dobrze pasijacy garnek, i co wystaje spod garnka obcina sie do golej skory. Bardzo nobliwie wyglada.
Ja slyszalem ze jest to fryzura na ...Piasta - Kolodzieja ...ale technologia wykonania  identyczna ))) pozdr. Andrzej

Mam włosy Liczne I już za długie. Gdzie sciąć je mogę tak, aby były scięte ładnie, niebanalnie, ciekawie, a jednocześnie żeby mr Fryzjer mnie nie ogołocił z całej kasy i nie zadał okrutnego pytania: jak Pana sciąć, bo ja chciałbym coś nowego. A wszystko co sam wymyslilem już mialem na glowie swojej... Naprawde prosze o jakies pomysly... adresy i wskazowki Zrozpaczony: Dugowlosy znam takiego jednego, pare gwiazd z okladek i TV obcina, salon ma kolo CPN na pl Unii Lubelskiej sie nazywa Paolo Pelloti wymysli co trzeba ale kasuje lekka raczka 70PLN J

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team