FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy ?lubne kilka pod ocenę (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy ?lubne kilka pod ocenę
Kyniu (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy ?lubne kilka pod ocenę  
krytyka mile widziana _MG_4710 i pozostale B&W - czy uwazasz ze sam fakt iz zdjecie jest B&W wystarczy by bylo niesamowite? Czy tylko ja jestem slepy i nie dostrzegam szczegolnosci tego zdjecia? No bo skoro chcesz sie nim podzielic z innymi to widac jest w nim cos szczegolnego. _MG_4935 by pokazac kobiete z papierosem, ktory prawie kazdej, niewazne jak urokliwej kobiecie odbiera caly wdziek, trzeba miec szczegolny powod. W tym zdjeciu tego powodu wyraznie brakuje. No i ten kat, jak zreszta w _MG_4971 i innych - miales problem z utrzymaniem pionu? Czy to jakas nowa forma sztuki? Moze to jak z tym B&W - kto nie widzi szat cesarza, ten niegodzien ich widziec . Wybacz ale ja mowie cesarz jest nagi . _MG_4937, _MG_4940  i kolejny raz to co kazdy amator uznalby za porazke i blad usilujesz wyniesc do poziomu artyzmu? Ja wiem ze slub to ciezki temat ale tym bardziej trzeba sie bylo zastanowic czy chcesz sie akurat slubem chwalic. Ale ..... przynajmniej sama nawigacja po stronie jest w miare wygodna. Kyniu

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Robert Maj (Go¶æ)
Data urodzin:
Dnia Mon, 09 Apr 2007 21:10:51 +0200, Robert Maj napisał(a): zapraszam: http://robertmaj.pl/pages/Wed/index.html krytyka mile widziana 975, 976, 977 to w kategorii: jak zrobić dziewczynie krzywdę obiektywem? Uważasz, że pokazałeś ją z dobrej strony? Co do tej maniery robienia zdjęć w skosie: jak to potem wkleić do albumu? Ze trzy są ciekawe, to z papierosem mi się zdecydowanie nie widzi. z dobrej nie dobrej ale ciekawej według mnie (racja teraz widzę to inaczej i dziękuję za zwrócenie uwagi) nie martwię się wklejaniem zdjęć...

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Robert Maj (Go¶æ)
Data urodzin:
Ale ..... przynajmniej sama nawigacja po stronie jest w miare wygodna. Kyniu bardzo dziękuję

Zubek Photo (Go¶æ)
Data urodzin:
zapraszam: http://robertmaj.pl/pages/Wed/index.html krytyka mile widziana Zdjecia z papierosem kompletnie nie pasuja do slubu, chyba ze panna mloda jest nalogowa zapalona rozkochana w paierosach kobieta, lub jesli planuje wyslac te zdjecia do reklamy Marlboro albo innego producenta.

solarus (Go¶æ)
Data urodzin:
Robert Maj <i...@robertmaj.pl napisał(a): zapraszam: http://robertmaj.pl/pages/Wed/index.html krytyka mile widziana Zdjecia z papierosem kompletnie nie pasuja do slubu, chyba ze panna mloda jest nalogowa zapalona rozkochana w paierosach kobieta, lub jesli planuje wyslac te zdjecia do reklamy Marlboro albo innego producenta. Ewentualnie tylko taki zapał do ślubu... a może przygotowania? Z panem młodym zdjęcia nie ma, więc można co najwyżej wyczuć z dymka nerwowość sytuacji... Szkoda, że taka przygnębiona na drugim, bo ciało nad prawym biustem sprawia wrażenie... ja bym to skadrował, albo skasował. Pozdrawia Marek

KW (Go¶æ)
Data urodzin:
Ze trzy są ciekawe, to z papierosem mi się zdecydowanie nie widzi. Dla mnie panna mloda przy barze z tym papierochem prezentuje sie jak tania dziwka. Tyle, ze w drogiej sukience. Nijak nie wyglada na wampa z lat trzydziestych.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team