FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy ?lubne kilka pod ocenę (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy ?lubne kilka pod ocenę
w?osy ?lubne kilka pod ocenę  

Ze trzy są ciekawe, to z papierosem mi się zdecydowanie nie widzi. Dla mnie panna mloda przy barze z tym papierochem prezentuje sie jak tania dziwka. Tyle, ze w drogiej sukience. Nijak nie wyglada na wampa z lat trzydziestych.
Hej.. aby nie trochę za siarczyste określenie? Po prostu papieros nie pasuje do kobiety, nieważne czy w sukni, czy nie. Jeśli się chce stylizacji na lata 30te, to trzeba być bardzo konsekwentnym, imo sam dym tego nie zrobi.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Jacek R (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
plusy: fotki poprawne technicznie ciekawe kadry dopracowana kolorystyka fajny klimat bije ze zdjęć wady: niepotrzebnie publikujesz kilka kolenjnych ujęć które dotyczą tej samej pozycji , sekwencji, jak zwał tak zwał... proponuję wybierać zawsze 1 max 2 najlepsze Twoim zdaniem ujęcia i tylko nimi się chwalic zdjęcie z papierosem jest odważne, ale Panna młoda chyba wiedziała co robi skoro się zgodziła na nie . Dla mnie bardzo fajny pomysł na fotkę.   zdjęcie ma w sobie cos z dramatyzmu, przypominają mi się filmy z lat 30 - kobiety fatalne etc. choć mam świadomość,że większości panów nie podoba się kobieta z papierosem i zapewne stąd takie reakcje... ogólnie - jest nieźle Jacek

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
żelbeton (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:

http://robertmaj.pl/pages/Wed/index.html
Nie chciałbym takich ze swojego... Jest jeden taki spory portret (MG 4862) który od biedy mógłby być - ale lepiej by było gdyby oczy były ostre jedno i drugie. PP

ladne, ale... ...gdzie pan mlody? Po drugiej stronie obiektywu?

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team