FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
z grzywk? i obsikam zgliszcza (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: z grzywk? i obsikam zgliszcza
Daruma (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
z grzywk? i obsikam zgliszcza  
Ja nie jem szpinaku, bo to IMHO (proszę o wybaczenie wielbicieli tej zieleniny) zielona, nie_apetyczna glajda (a jej walory zdrowotne mam w głębokim poważaniu). Tej glajdy to ja też nie jadam. A próbowałaś duszonego (całe liście) z rzodkiewką (przyprawiony gałką muszkatołową?

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Mrówka (Go¶æ)
Data urodzin:
Acha, ponieważ używam tu słowa, którego prawdopodobnie nigdy nie słyszałeś postanowiłem zacytować encyklopedię... Specjalnie dla Ciebie, cieszysz się? ... bo jesteś żałosny

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Pszemol (Go¶æ)
Data urodzin:
Napisała Ewa A to było widać, w nagłówku jest takie pole, From: W Twoim artykule było tam From: Ewa Helpa <ewah...@priv1.onet.pl Napisał ja, czyli Pszemol

Seva (Go¶æ)
Data urodzin:
Ja nie jem szpinaku, bo to IMHO (proszę o wybaczenie wielbicieli tej zieleniny) zielona, nie_apetyczna glajda (a jej walory zdrowotne mam w głębokim poważaniu). Podobnie reagowałem póki nie spróbowałem szaku. Ta potrawa ze szpinaka ukradła moje serce (lub język) jeśli można się tak wyrazić. Oczywiście swój cudowny smak zawdzięcza głownie przyprawom, bo na sam szpinak, podobnie jak Ty, bym się nie skusił.

Ewa Helpa (Go¶æ)
Data urodzin:
Podobnie reagowałem póki nie spróbowałem szaku. Ta potrawa ze szpinaka (...) A co to takiego ? Pozdrawiam serdecznie, Ewa

Seva (Go¶æ)
Data urodzin:
Seva napisał(a) w wiadomości: ... (...) Podobnie reagowałem póki nie spróbowałem szaku. Ta potrawa ze szpinaka (...) A co to takiego ? Ewo! Przesłałem Ci książkę - poszukaj.   Nie chcę kwestionować Twoich (czy kogokolwiek) umiejętności kulinarnych, ale dobrze byłoby pierwszy raz spróbować tej potrawy zrobionej przez kogoś, kto już potrafi.    Będzie do czego porównywać.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team