FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda i styl styl moda męska (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda i styl styl moda męska
allerune (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda i styl styl moda męska  
Witam Chciałem ostatnio troche uaktualnić zawartość swojej szafy, próbowałem znaleźć jakieś ciekawe źródło pomysłów odnośnie ubioru, co dobrze wygląda z czym, co jest teraz modne etc. i okazuje się że nasz internet polski poza bardzo skrótowymi informacjami i sklepami reklamującymi wyłącznie swoje produkty oferuje bardzo niewiele. Gdzie szukać, jak szukać? Tylko nie piszcie żebym prosił kobiety o pomoc w chodzeniu po sklepach, chciałbym się troche uniezależnić Wiem że są czasopisma etc. ale 95% ich zawartości mnie nie interesuje bo nie fascynuje mnie 5 sposobów jak zastrzelić niedźwiedzia :-D itd. ps. jesli to NTG to prosze o przekierowanie

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Zazula (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda i styl styl moda męska  
Witam Chciałem ostatnio troche uaktualnić zawartość swojej szafy, próbowałem znaleźć jakieś ciekawe źródło pomysłów odnośnie ubioru, co dobrze wygląda z czym, co jest teraz modne etc. i okazuje się że nasz internet polski poza bardzo skrótowymi informacjami i sklepami reklamującymi wyłącznie swoje produkty oferuje bardzo niewiele. Gdzie szukać, jak szukać? Tylko nie piszcie żebym prosił kobiety o pomoc w chodzeniu po sklepach, chciałbym się troche uniezależnić Wiem że są czasopisma etc. ale 95% ich zawartości mnie nie interesuje bo nie fascynuje mnie 5 sposobów jak zastrzelić niedźwiedzia :-D itd. ps. jesli to NTG to prosze o przekierowanie Czesto przegladam strone http://www.esprit-online-shop.com Nieraz widac jakie ubrania sa do siebie dobrane i jakie dodatki do tego pasuja. Moze sie przyda.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team