FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
proste w?osy Ochota na seks i postrzeganie rzeczywistosci a owulacja. (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: proste w?osy Ochota na seks i postrzeganie rzeczywistosci a owulacja.
Aster (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
proste w?osy Ochota na seks i postrzeganie rzeczywistosci a owulacja.  
Wlasnie tak sobie siedze i gryze sie - no bez przesady , ale ) - z pewnym zagadnieniem. Otoz od wczoraj jestem pod wplywem tak dobrego nastroju, ze az dalo mi to do myslenia co do jego rzeczywistych przyczyn. No ale po kolei. Wczoraj (sobota/niedziela) poszedlem z przyjaciolka na urodziny do znajomego i poznalem tam pewna dziewczyne. Zaczelo sie od tego, ze miala ona proste wlosy i zagadalem ja czym je sobie robi, ze osiaga taki efekt (mam wieczny problem z prostowaniem wlosow mojej przyjaciolki). No i jakos tak wyszlo, ze duza - jesli nie wieksza - czesc tej imprezy spedzilismy na wspolnych - w czworke - rozmowach i zabawie. I tu jest sedno sprawy: Dziewczyna okazala sie byc tak wspaniala istota - sliczna, inteligenta, szczera sympatyczna i tak serdeczna, ze wywolalo to u mnie wspomniany wyzej stan. Przynajmniej wydawalo mi sie, ze to jest przyczyna do tej chwili, bo juz nie jestem tego pewien... Dlaczego? Bo wlasnie przyjaciolka wygadala mi sie przez telefon, ze od wczoraj ma owulacje. No i tak se teraz mysle, czy moj obecny stan wywolala ta dziewczyna, czy tez moje jej postrzeganie bylo wywolane wczesniejszym podswiadomym pobudzeniem przez cykl okresu przyjaciolki i w zwiazku z tym krzywym postrzeganiem rzeczywistosci? Za druga mozliwoscia przemawia to, ze od soboty moj organizm wykazuje nadmierne mozliwosci seksualne i pobudzenie i to duzo ponad standard, zas za pierwsza to, ze jednak w ten weekend nie czulem sie taki radosnie-zadowolono-szczesliwy. No wiem, ze nikt mi zbytnio nie doradzi, ale w kontekscie tego zdarzenia nasunelo mi sie pare pytan o Wasze odczucia i refleksje. Chodzi mi o to, czy ktos z Was dobitnie zauwazyl czy nabiera wiekszej, duzo wiekszej, ochoty na seks gdy kobieta jest w okresie plodnym albo moze zaobserwowal takie polepszenie nastroju gdy taki czas nadchodzil ? A moze tez jakies udokumentowane przypadku z pracy/biura, ze jakas kolezanka zaczyna byc odbierana jako bardziej atrakcyjna - i to w odczuciu wielu mezczyzn-kolegow - a potem okazuje sie, ze miala wtedy owulacje ? No bo tak sobie tez mysle na marginesie, ze jesliby to tak dzialalo, to kobiety na rozmowe o prace powinny z premedytacja wybierac wlasnie TAKI dzien (jesli to mezczyzna jest szefem). No kurcze, az jestem ciekaw jak bardzo takie cos wplywa na ocene danej osoby ... Zna ktos moze jakies takie badania ? Arek p.s. Uprzedzajac niektore odpowiedzi pragne zauwazyc, ze nie zakochalem sie w tej dziewczynie (choc jest sliczna to nie pociaga mnie fizycznie), co najwyzej zauroczylem, ale jako osoba a nie kobieta. Pytanie wlasnie tylko - na ile jest to obiektywne...

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Darek Iwanicki (Go¶æ)
Data urodzin:
No kurcze, az jestem ciekaw jak bardzo takie cos wplywa na ocene danej osoby ... Zna ktos moze jakies takie badania ? Arek Hmmm, zawsze bylo tak, jest i bedzie. Na NATURE nie ma sie wplywu. Popatrz tylko na zwierzaczki. Wiem, wiem, to czysta prokreacja, zero uczuc, ale jednak kazde ze zwierzat wie kiedy 'powinno miec sie na to ochote'. Moim zdaniem okres polodny u kobiety ZAWSZE wywoluje takie a nie inne reakcje u niej samej oraz facetow ktorzy sie wokol niej kreca. To takie gody w mikroskali. Jej sie  wtrakcie okresu plodnego 'bardziej chce' i daje to sie zauwarzyc wsiem i wobec. Ale badan nie znam. A szkoda. A zreszta co to by zmienilo. *DI*

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Edward Klop (Go¶æ)
Data urodzin:

Zaczelo sie od tego, ze miala ona proste wlosy i zagadalem ja czym je sobie robi, ze osiaga taki efekt (mam wieczny problem z prostowaniem wlosow mojej przyjaciolki).
        Proste włosy??? Jak to się robi??? Kobiety wydały miliony PLN na trwałe ondulacje, papiloty, lokówki itp. ,  a teraz niektóre dziewczyny męczą się żeby mieć proste włosy. Jest to policzek dla wielowiekowej tradycji fryzjerskiej mówiącej: kręcone - dobrze proste - źle Dzięki tej prostej filozofii osiągnięto wiele pięknych kompozycji arystycznych i estetycznych. Dzięki odpowiedniemu ułożeniu włosów karierę zrobiła Julia Roberts i jej podobne (wcale nie gorsze). Dotychczas sądziłem, że proste włosy większość osób ma z natury , a ich wyginanie wiąże się z chęcią poprawy swego wyglądu. Proste włosy - nowy grunge???                                                                 ED

Aster (Go¶æ)
Data urodzin:
Proste włosy - nowy grunge??? Hehe Wiesz jak to kobiety - przekora : azjatki chca miec proste oczy, europejki skosne, europejki kreca dredy, a mulatki chca miec proste... ) No a co do prostowania wlosow to musze Ci powiedziec, ze jest na to rynek z tego co widze. Sa dziewczyny, ktore chca zmienic nie tylko kolor wlosow ale i ulozenie (radykalnie choc na pewien czas). No i sa na naszym rynku  specjalne srodki - niestety za delikatne [bo dla bialych kobiet ((  ] Kiedys przywiozlem z Hiszpanii taki srodek firmy Wella *** UWAGA SPAM ) *** Wella strasse / Wella street jakby kto namierzyl w Polsce to kupowac i wysylac do mnie ! **************** ten byl idealny. Tyle, ze wysylaja go do innych stref klimatycznych i w Polsce nie jest dostepny. Tak wiec widzisz - swiat jest dziwny Arek p.s. Kiedys zastanawiajac sie nad powodem tych nieustannych zmian wygladu przeprowadzanych przez kobiete doszedlem do wniosku, ze robia one tak specjalnie po to, zeby nam facetom wydawala sie, ze mamy NOWA kobiete, wiec nie musimy sie juz rozgladac ... ))))

Darek Iwanicki (Go¶æ)
Data urodzin:
Arek Znaczy siem przyjaciolka nie jest biala ? )) *DI*

Aster (Go¶æ)
Data urodzin:
Znaczy siem przyjaciolka nie jest biala ? )) Nie jest ;(( Arek

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team