FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
modne sukienki na lato damska mode (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: modne sukienki na lato damska mode
uerbe (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
modne sukienki na lato damska mode  
Ale wiesz, że można przebierać się w zależności od tego, co się robi? Wiem. Wiem również, że łatwiej mi wybrać coś do ubrania gdy mam w szafie kilka sztuk/par tego samego.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Wiesz, są jeszcze te drobne różnice które nie wszyscy dostrzegają. No właśnie dowcip polega na tym, że nie zawsze. Poza tym, dla niektórych są nieistotne w porównaniu z dopasowaniem i wytrzymałością. Pozdrawiam

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Zawsze mnie śmieszyło obnoszenie się ze statusem majątkowym w sieci. Była tu jakaś panienka chwaląca się ekranem na pół ściany, ale ją wcięło, pewnie dyskutanci byli zbyt biedni. Nikt jej nie odpowiedział, że widocznie ma za małe ściany? Niemożliwe... :8P Pozdrawiam

dlugie swetr0-sukienki, tuniki....i wlasnie te pasy. Czekam na lato i powrót adekwatnych fryzur. Na ówczesny makijaż raczej nie ma co liczyć, ale kto wie... Pozdrawiam

Może nie glany, bo na ogół są niewygodne (jasne, są wyjątki) Trzeba rozchodzić. Jak każde buty. Chodziło mi raczej o przesadnie grubą podeszwę zmuszającą do nienaturalnego ustawiania stóp. Dla mnie optimum ciężkich butów stanowią polskie buty wojskowe z cienką, ale twardą podeszwą. Pozdrawiam

dzinsowo-kozaczkowego? , kto zapoczatkowal ten styl? (slownie jedna na paredziesiat znala odpowiedz na to pytanie) A kto zapoczątkował? Bo mnie się tylko Nancy Sinatra kojarzy. Pozdrawiam

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team