modne sukienki na lato damska mode (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: modne sukienki na lato damska mode
|
|
|
|
modne sukienki na lato damska mode
|
|
|
Ale wiesz, że można przebierać się w zależności od tego, co się robi? Wiem. Wiem również, że łatwiej mi wybrać coś do ubrania gdy mam w szafie kilka sztuk/par tego samego.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Wiesz, są jeszcze te drobne różnice które nie wszyscy dostrzegają. No właśnie dowcip polega na tym, że nie zawsze. Poza tym, dla niektórych są nieistotne w porównaniu z dopasowaniem i wytrzymałością. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Zawsze mnie śmieszyło obnoszenie się ze statusem majątkowym w sieci. Była tu jakaś panienka chwaląca się ekranem na pół ściany, ale ją wcięło, pewnie dyskutanci byli zbyt biedni. Nikt jej nie odpowiedział, że widocznie ma za małe ściany? Niemożliwe... :8P Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dlugie swetr0-sukienki, tuniki....i wlasnie te pasy. Czekam na lato i powrót adekwatnych fryzur. Na ówczesny makijaż raczej nie ma co liczyć, ale kto wie... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może nie glany, bo na ogół są niewygodne (jasne, są wyjątki) Trzeba rozchodzić. Jak każde buty. Chodziło mi raczej o przesadnie grubą podeszwę zmuszającą do nienaturalnego ustawiania stóp. Dla mnie optimum ciężkich butów stanowią polskie buty wojskowe z cienką, ale twardą podeszwą. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzinsowo-kozaczkowego? , kto zapoczatkowal ten styl? (slownie jedna na paredziesiat znala odpowiedz na to pytanie) A kto zapoczątkował? Bo mnie się tylko Nancy Sinatra kojarzy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|