modne wiosna Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty... (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: modne wiosna Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty...
|
|
|
|
modne wiosna Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty...
|
|
Gdyby ktoś chciał się w góry na rowerze wybrać, niech lepiej zobaczy najpierw moją wczorajszą fotkę (miejsce: północne stopki Mogielicy w Beskidzie Wyspowym): http://www.cyf-kr.edu.pl/rowery/upload/sniezek.jpg zbooy
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
|
|
Gdyby ktoś chciał się w góry na rowerze wybrać, niech lepiej zobaczy najpierw moją wczorajszą fotkę (miejsce: północne stopki Mogielicy w Beskidzie Wyspowym): I caly misterny plan ....  (( Pozdrawiam Andrzej
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
|
|
Gdyby ktoś chciał się w góry na rowerze wybrać, niech lepiej zobaczy najpierw moją wczorajszą fotkę (miejsce: północne stopki Mogielicy w Beskidzie Wyspowym): http://www.cyf-kr.edu.pl/rowery/upload/sniezek.jpg zbooy Byłem tam w zeszłym tygodniu, tuz przed opadami śniegu i jeździło się suuuper  Ale na drugi dzień jak już wracałem wieczorem było około 20 cm śniegu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gdyby ktoś chciał się w góry na rowerze wybrać, niech lepiej zobaczy najpierw moją wczorajszą fotkę (miejsce: północne stopki Mogielicy w Beskidzie Wyspowym): http://www.cyf-kr.edu.pl/rowery/upload/sniezek.jpg zbooy Byłem tam w zeszłym tygodniu, tuz przed opadami śniegu i jeździło się suuuper Ale na drugi dzień jak już wracałem wieczorem było około 20 cm śniegu... No, ja też tydzień wcześniej byłem w górach na rowerze i było super... ale wczoraj to już hardcore, acz niższe od Mogielicy góry były wyraźnie mniej białe. zbooy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No, ja też tydzień wcześniej byłem w górach na rowerze i było super... ale wczoraj to już hardcore, acz niższe od Mogielicy góry były wyraźnie mniej białe. zbooy Ale okolice piękne nieprawdaż? Jak domek będzie gotowy to można się tam udać na weekend i pośmigać więcej. Domek jest na zielonym szlaku z widokiem na Mogielicę na Zalesiu. Może już w tym roku zaproszę chętnych na weekend w górach, rower, grila... Pozdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak domek będzie gotowy to można się tam udać na weekend i pośmigać więcej. Domek jest na zielonym szlaku z widokiem na Mogielicę na Zalesiu. Może już w tym roku zaproszę chętnych na weekend w górach, rower, grila... Więc okolice Mogielicy są zaskakująco obsadzone domkami grupowiczów  ) zbooy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|