FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
suknie gorsety temat na srode - stringi (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: suknie gorsety temat na srode - stringi
Tobi (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
suknie gorsety temat na srode - stringi  
Ponownie witam! Chcialem zapytac Was o opinie na temat stringow. Czy lubicie tego typu bielizne? (kobiety-nosic, mezczyzni-co chcecie). Czy lubicie lak przebijaja przez spodnie dziewczyny jej sliczne majteczki z waskim paskiem miedzy posladkami? Czy to Was rusza czy wolicie zwykle majtasy? A moze wolicie gdy dziewczyna nie nosi majtek wcale? A moze sami chcielibyscie pochodzic w takich stringach? Kobiety natomiast chce by wypowiedzialy sie czy jest im wygodnie - czy stringi zapewniaja dobre przewietrzenie? Czy lubicie gdy faceci zerkaja na Wasze tyleczki? Dyskretnie czy nagminnie? Rozwincie ten temat prosze! pozdrawiam Tobi

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
MaciejG (Go¶æ)
Data urodzin:
ja lubie)) moja nosi tylko stringi i chwala jej za to) jasne ze mnie to rusza, rusza jak diabli) wielkie dzieki temu co wymyslil stringi!!!

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
jak wyzej ;P heh tyle ze musi wszystkie wymienic na stringi

Papik (Go¶æ)
Data urodzin:
Kobiety natomiast chce by wypowiedzialy sie czy jest im wygodnie - czy stringi zapewniaja dobre przewietrzenie? Czy lubicie gdy faceci zerkaja na Wasze tyleczki? Tobi, stringi nosi sie zazwyczaj dla wygody i dla mody (zeby wieeelkie majty nie odbijaly sie na zajebiscie cienkich spodniach i uwypuklaly piekna dupke wlascicielki )) Fqrza mnie kiedy ide po miescie za jakas kobieta (przypadkowa, zeby nie bylo,ze przesladuje), patrze na jej tylek i co widze ? Nie dosc,ze ogromny, to jeszcze widze jak wielkie nosi majtki, ktore przebijaja sie przez cienkie,letnie spodnie.. blah..

Rogas (Go¶æ)
Data urodzin:
Ponownie witam! Chcialem zapytac Was o opinie na temat stringow. Czy lubicie tego typu bielizne? (kobiety-nosic, mezczyzni-co chcecie). Czy lubicie lak przebijaja przez spodnie dziewczyny jej sliczne majteczki z waskim paskiem miedzy posladkami? Czy to Was rusza czy wolicie zwykle majtasy? A moze wolicie gdy dziewczyna nie nosi majtek wcale? A moze sami chcielibyscie pochodzic w takich stringach? [ciach] Ja natomiast uwielbiam stringi. Z tym, ze musi to byc ladna bielizna. Chyba najladniejsze sa takie jednokolorowe i bez zadnych udziwnien (czytaj koronki itp.) Moze wplyw na moja opinie maja wypowiedzi ma opinie mojej kochanej, ze sa one poprostu wygodniejsze . Ale ogolnie stringi sa bardz seksowne, jak kazda, damska bielizna.

Catalina (Go¶æ)
Data urodzin:
- Hide quoted text -- Show quoted text -

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team