Witam! Idę niedługo na studniówkę z dziewczyną, którą wcześniej spotkałem się tylko raz. Nie mam w tej materii prawie żadnej praktyki, więc chciałem się Was spytać o kilka rzeczy dot. tego jak mam się zachować (dlatego niektóre pytania mogą wydać się Wam obeznanym trywialne bądź też śmieszne - ale proszę o wyrozumiałość

. Zależy mi na tej dziewczynie. - Kiedy już po nią pojadę, to czy warto na początku prawić jakieś komplementy typu - ładnie wyglądasz - czy to nie będzie zbyt staromodne? - Czy kiedy z nią idę powinienem trzymać ją za rękę? - czy i jak przedstawić ją kolegom? - Jak prosi się obecnie dziewczynę do tańca? - Czy mam ją prosić za każdym razem (przez całą zabawę

- czy podczas tańca rozmawia się z dziewczyną? - O czym mam z nią mniej więcej rozmawiać ? - Jak mam się zachować, jeśli nie wiem, czy ona pije alkohol, a ja jestem w zasadzie niepijący - czy mam coś brać ze sobą (słyszałem, że na studniówkach niektórzy przynoszą alkohol - ale nie chcę wyjść na durnia) - jak powinno wyglądać pożegnanie po skończonej studniówce? Może macie jeszcze jakieś rady - będę b. wdzięczny Pozdrawiam