No wlasnie, swieta juz tuz tuz, zaraz bedziemy stroic choinki, wiec co z ozdobami? W zeszlym roku nie bylo sie czym przejmowac, gdyz dziecie nie poruszalo sie jeszcze o wlasnych silach, natomiast w tym roku mozliwosci jej sa ogromne

) Udalo mi sie znalesc swietne, przynajmniej tak mi sie teraz wydaje, rozwiazanie: kupilismy w IKEA trzy komplety plastikowych bombek. Kazde opakowanie zawiera 12 sztuk, bombki sa w kolorach zlotym, srebrnym, czerwonym lub niebieskim, dodatkowo w z polyskiem lub matowe o cenie bardzo przystepnej: w Stanach $2.50, gdzie przewaznie cena za bombki jest conajmniej czterokrotnie wyzsza, i to przy najgorszej jakosci. Mamy jeszcze pluszowe zabawki na choinke z poprzedniego roku, powiesimy to wszystko na najnizszych galeziach (choinka sztuczna), nie wiem jeszcze jak to wszystko wyjdzie z lamkami, moze bedzie bez?

) pozdrawiam wszystkich w swiatecznym juz prawie nastroju (w Stanach okres przygotowan do swiat zaczal sie juz od piatku - dzien po swiecie Dziekczynienia)

) Katarzyna i Zochna (14 Lipiec, 1999) ~Of all the rights of women, the greatest is to be a mother~