FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda na wiosn? Co na choinke? Znalazlam odpowiedz (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda na wiosn? Co na choinke? Znalazlam odpowiedz
FeLicja (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda na wiosn? Co na choinke? Znalazlam odpowiedz  
No wlasnie, swieta juz tuz tuz, zaraz bedziemy stroic choinki, wiec co z ozdobami?  W zeszlym roku nie bylo sie czym przejmowac, gdyz dziecie nie poruszalo sie jeszcze o wlasnych silach, natomiast w tym roku mozliwosci jej sa ogromne  ) Udalo mi sie znalesc swietne, przynajmniej tak mi sie teraz wydaje, rozwiazanie: kupilismy w IKEA trzy komplety plastikowych bombek.  Kazde opakowanie zawiera 12 sztuk, bombki sa w kolorach zlotym, srebrnym, czerwonym lub niebieskim, dodatkowo w z polyskiem lub matowe o cenie bardzo przystepnej: w Stanach $2.50, gdzie przewaznie cena za bombki jest conajmniej czterokrotnie wyzsza, i to przy najgorszej jakosci.  Mamy jeszcze pluszowe zabawki na choinke z poprzedniego roku, powiesimy to wszystko na najnizszych galeziach (choinka sztuczna), nie wiem jeszcze jak to wszystko wyjdzie z lamkami, moze bedzie bez?  ) pozdrawiam wszystkich w swiatecznym juz prawie nastroju (w Stanach okres przygotowan do swiat zaczal sie juz od piatku - dzien po swiecie Dziekczynienia) ) Katarzyna i Zochna (14 Lipiec, 1999) ~Of all the rights of women, the greatest is to be a mother~                                  

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Tomasz Fidecki (Go¶æ)
Data urodzin:
No wlasnie, swieta juz tuz tuz, zaraz bedziemy stroic choinki, wiec co z ozdobami?  W zeszlym roku nie bylo sie czym przejmowac, gdyz dziecie nie poruszalo sie jeszcze o wlasnych silach, natomiast w tym roku mozliwosci jej sa ogromne  ) Udalo mi sie znalesc swietne, przynajmniej tak mi sie teraz wydaje, rozwiazanie: kupilismy w IKEA trzy komplety plastikowych bombek.  Kazde opakowanie zawiera 12 sztuk, bombki sa w kolorach zlotym, srebrnym, czerwonym lub niebieskim, dodatkowo w z polyskiem lub matowe o cenie bardzo przystepnej: w Stanach $2.50, gdzie przewaznie cena za bombki jest conajmniej czterokrotnie wyzsza, i to przy najgorszej jakosci.  Mamy jeszcze pluszowe zabawki na choinke z poprzedniego roku, powiesimy to wszystko na najnizszych galeziach (choinka sztuczna), nie wiem jeszcze jak to wszystko wyjdzie z lamkami, moze bedzie bez?  ) pozdrawiam wszystkich w swiatecznym juz prawie nastroju (w Stanach okres przygotowan do swiat zaczal sie juz od piatku - dzien po swiecie Dziekczynienia) ) Katarzyna i Zochna (14 Lipiec, 1999) Nam też swego czasu udało się (chyba właśnie w IKEA) kupić słomiane i drewniane zabawki na choinkę. I o ile zapas tradycyjnych bombek jest z oczywistych względów na wykończeniu , o tyle zabawki słomiane i drewniane świetnie spełniają swoją funkcję. Nie można jednak tego powiedzieć o choince, która w dolnych partiach jest hmmmm nieco zmaltretowana. BTW czy w Stanach jest obecnie moda na kupowanie choinek w doniczkach, takich, które można potem wysadzić? Nam się wprawdzie na 5 sztuk przyjęły tylko 2, ale wysadzanie na wiosnę daje dzieciakom kupę radości... pozdrawiam

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Mysza (Go¶æ)
Data urodzin:
Nam też swego czasu udało się (chyba właśnie w IKEA) kupić słomiane i drewniane zabawki na choinkę. I o ile zapas tradycyjnych bombek jest z oczywistych względów na wykończeniu , o tyle zabawki słomiane i drewniane świetnie spełniają swoją funkcję. Nie można jednak tego powiedzieć o choince, która w dolnych partiach jest hmmmm nieco zmaltretowana. BTW czy w Stanach jest obecnie moda na kupowanie choinek w doniczkach, takich, które można potem wysadzić? Nam się wprawdzie na 5 sztuk przyjęły tylko 2, ale wysadzanie na wiosnę daje dzieciakom kupę radości... pozdrawiam

Co do zabawek, polecam słomkowe z IKEI. A plastikowe bombki kupiliśmy w ub. roku w Leclercu. A my z Martyną będziemy robić zabaweczki na choinkę z modeliny. A potem zostawię je na pamiątkę. Moi rodzice do dziś mają papierowe gwiazdki, mikołaje, choinki itp. które robiłam mając lat kilka. Niektóre są kosz-mar-nias-te, ale mimo to, gdy je oglądam, to coś mnie ściska za gardło. Ciekawe, jak Martyna ulepi np. św. Mikołaja ;~)

Iwa (Go¶æ)
Data urodzin:

No wlasnie, swieta juz tuz tuz, zaraz bedziemy stroic choinki, wiec co z ozdobami?  W zeszlym roku nie bylo sie czym przejmowac, gdyz dziecie nie poruszalo sie jeszcze o wlasnych silach, natomiast w tym roku mozliwosci jej sa ogromne  )
My Wigilie spedzimy u rodzicow. Moja mam juz mi pokazywala aniolki i gwiazdorki z pluszu , sliczne bebenki z plastiku, slomiane gwiazdki  i drwniane ozdoby. W naszym domu bedzie malutenka choineczka gdzies wysoko, ubrana w kokardki, drewniane i slomiane ozdoby. ******************************* Iwa & 16.5m Marek ******************************* Sent via Deja.com http://www.deja.com/ Before you buy.

My mamy cudne drewniane ptaszki! Wygladaja na zielonej choince jak zywe.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team