FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda slubna suknie Kilka Zdjęć z Pleneru ślubnego w Grudniu (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda slubna suknie Kilka Zdjęć z Pleneru ślubnego w Grudniu
Janko Muzykant (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda slubna suknie Kilka Zdjęć z Pleneru ślubnego w Grudniu  
Ale widzę inne zjawisko - pęd. Otóż liderzy rynku wymyślają styl, sposób pracy i to wszystko, co jest rozpoznawalne w danym czasie, a za chwilę pojawiają się kopie. Całe mnóstwo kopii skrzywionych kadrów, ultrawide, charakterystycznej dominanty, nadplastycznienia, winietowanego dramatyzmu i łamania podziału. Jeśli się jest liderem - okej - to styl. Ale jeśli nie... Trafiłeś w sedno, teraz liderzy organizują warsztaty fotografii ślubnej i fotoszopowania. Będzie więcej przewinietowanych krzywych kadrów w kolorze rozlanego kakao Spoko, liderzy charakteryzują się tym, że zawsze są o pół kroku do przodu. A jak już coś sprzedają, to zawsze brakuje tam tej maleńkiej śrubki, której nikt nie widzi, ale która przykręca procesor do radiatora

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
d'plus (Go¶æ)
Data urodzin:
rozsadzających tańców w stylu ''trotyl w godzinę zero'', za to w studio z bardzo świadomym światłem i tą nicią porozumienia z młodymi potrafiącą dotrzeć do dusz. Tylko to po pierwsze dla bardzo świadomych młodych, a jako przeciwnik studia... zgadzam się widziałem przepiękną sesję w studio moich znajomych, 80% emocji, 20% doskonałego światła. da się (czasami). przeciwnikiem studia jestem od zawsze bo tam jest z reguły trudniej wywołać to co można uzyskać w plenerze, dlatego kotleciarze kupują kolumienki na papierze i nie tylko. jestem również przeciwnikiem bezsensowności - nauczył mnie tego rektor mojej uczelni, gdy na projekt kalendarza uczelni przyniosłem efektowną acz pozbawioną głębszego sensu ekspresję graficzną; tego samego sensu nie widzę w kicz-plenerach gdzie młoda okłada młodego lub odwrotnie, lub gdy idą torami z walizką (już nie widzę, początki były żenujące, przyznam bez bicia). A pralki - cóż, gdyby to było jedno jedyne zdjęcie niedzwiedzia które widziałem..... - Na szczęście widziałem więcej jego prac

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Kalina (Go¶æ)
Data urodzin:
Niedźwiedź - nie odbieraj w/w osobiście, podziwiam postęp jaki zrobiłeś w ostatnich 2-3 latach ale mam wrażenie że przesiąkasz ogólnym trendem kosztem budowania własnego stylu. Obawiam sie, ze to raczej ogolne trendy nie nadazaja za Niedzwiedziem Jakos nikt nie jest w stanie przyblizyc sie stylistycznie do slynnych wklejanych golebi , muchy na torcie, czy Pana Mlodego bez glowy, ktore charakteryzuja styl niedziwiedziowy - jak dotad niepodrabialny. A kolory? To tylko kolory Jesli czyjs zdjeciowy power na nich tylko polega - oj biedny to power Ania Kalina

Anjay (Go¶æ)
Data urodzin:
Obawiam sie, ze to raczej ogolne trendy nie nadazaja za Niedzwiedziem Jakos nikt nie jest w stanie przyblizyc sie stylistycznie do slynnych wklejanych golebi , muchy na torcie, czy Pana Mlodego bez glowy, ktore charakteryzuja styl niedziwiedziowy - jak dotad niepodrabialny. A kolory? To tylko kolory Jesli czyjs zdjeciowy power na nich tylko polega - oj biedny to power Ania Kalina

abpc (Go¶æ)
Data urodzin:
????? konkurencja aż tak dokucza ????? Podziwiam twoje zdjęcia, ale krytyka moim skromnym zdaniem chyba nie trafiona  a przynajmniej na pewno nie do fotki panny młodej wychodzącej z auta i panem młodym odbitym w szybie. To klasyczne (w sensie doskonałości) zdjęcie... Warto  tekst kilkukrotnie przeczytać i zrozumieć  zanim  coś  się napisze ...  a tak  to  tylko wstyd abpc

Anjay (Go¶æ)
Data urodzin:
????? konkurencja aż tak dokucza ????? Podziwiam twoje zdjęcia, ale krytyka moim skromnym zdaniem chyba nie trafiona  a przynajmniej na pewno nie do fotki panny młodej wychodzącej z auta i panem młodym odbitym w szybie. To klasyczne (w sensie doskonałości) zdjęcie... Warto  tekst kilkukrotnie przeczytać i zrozumieć  zanim  coś  się napisze ...  a tak  to  tylko wstyd abpc no to się wstydzę

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team