FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
swetry OT:Kosmacące się swetry (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: swetry OT:Kosmacące się swetry
milenarys (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
swetry OT:Kosmacące się swetry  
 Dziewczyny, czy macie jakiś sprawdzony sposób na zapobieganie kosmaceniu się swetrów? Bardzo lubię różne ciepłe golfiki na zimę, ale one są piękne do pierwszego prania. Najbardziej mechocą się na odcinku od nadgarstka do łokcia (od spodu), jak to się fachowo nazywa? Tylko nie mówcie mi, że najlepiej to po praniu wyskubać sweterek z mechocin. Pomóżcie.... Milena (w pokosmaconym swetrze)

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Dorota (Go¶æ)
Data urodzin:
Niestety Mila nie mam dobrej wiadomości, ułatwieniem przy wyskubywaniu jest maszynka do usuwania tych narośli na sweterku.To jest dobry wynalazek. Skubaczka kosztuje chyba ok. 30zł Pozdrawiam Dorota

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Wiesia (Go¶æ)
Data urodzin:
Skubaczka kosztuje chyba ok. 30zł Pozdrawiam Dorota

milenarys (Go¶æ)
Data urodzin:

W warszawskim Auchan kupiłam chyba za 14,50 zł Sprawdza się, także na spodniach dresowych i ...skarpetkach. Pozdrowienia! Wiesia maszynka do usuwania tych narośli na sweterku.To jest dobry wynalazek. Skubaczka kosztuje chyba ok. 30zł Pozdrawiam Dorota
To już jakieś światełko w tunelu. Tylko, czy starczy cierpliwości??? Pozdrawiam i przy okazji miłego weekendu. Milena

Gocha (Go¶æ)
Data urodzin:
i przy okazji miłego weekendu. Milena To cudo jest na baterię i nie wymaga aż tyle cierpliwości co skubanie ręczne. Ja mam taka nieco większą golarkę (wielkości nieco tylko mniejszej od turystycznego żelazka), nie tą mała do torebki i jestem bardzo zadowolona. Golenie jednego swetra zajmuje mi nią jakieś 2 minuty. Gocha

kroowka (Go¶æ)
Data urodzin:
W warszawskim Auchan kupiłam chyba za 14,50 zł Sprawdza się, także na spodniach dresowych i ...skarpetkach. Pozdrowienia! Wiesia maszynka do usuwania tych narośli na sweterku.To jest dobry wynalazek. Skubaczka kosztuje chyba ok. 30zł Pozdrawiam Dorota też polecam taką golarkę. moja działa super na wszystkim, oprócz  ostatnio kupionego swetra, który nawet nie robi na sobie kuleczek, tylko jakby wata z niego wyłąziła Nie wiem gdzie ja miałąm oczy jak go kupowałam. Więc wychodzi na to, że  czasami do bardzo delikatnych (taki właśnie jest ten sweterek, strasznie milusi w dotyku i mięciutki, tylko włóczka słaba ) włóczek nie jest bezpieczna (tn. zaciąga) Ale do wszystkiego innego jest naprawdę super. Też goliłam nią spodnie dresowe jak Wiesia i wszystkie swetry z grubszych włóczek. Pozdrawiam obskubująca się co chwilę (bo w tym milusim i byle jakim sweterku) Olka

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team