FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
fryzury kobiece Dla niezmeczonych-Instrukcja obslugi posta. (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: fryzury kobiece Dla niezmeczonych-Instrukcja obslugi posta.
topek (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
fryzury kobiece Dla niezmeczonych-Instrukcja obslugi posta.  
Postanowilem przeczytac wszystkie moje posty w watkach wiadomych i nie znalazlem ani jednego w ktorym bym napisal ze kobiety jezdza gorzej (a jedynie inaczej, moja jazda niestandartowa) od mezczyzn. Prosze mi choc w jednym miejscu(poscie) wskazac gdzie napisalem ze kobiety jezdza gorzej !!! Napisalem jedynie, ze uwazam, ze faceci maja dryg do kierownicy co wcale nie oznacza od razu ze lepiej jezdza. Zostalem, (moim zdaniem) nieslusznie zmieszany z blotem. Niektorzy grupowicze (takie mam wrazenie) chcieli sobie watki lapowkarskie odbic. Wkleje tu jeden cytat z postu otwierajacoge i od razu tlumacze, co chcial poeta przez to powiedziec Jak widze ze ktos jedzie nie standartowo (c) i podjade tak abym mogl zobaczyc kto zacz za kolkiem prawie zawsze (8/10, tak mniej wiecej bo nie prowadze statystyk) jest to kobieta. Tutaj chodzilo mi o to ze, jesli ktos robi bledy kobiece to w 8/10 przypadkow jest to kobieta Post o zydach doprowadzil mnie do wzenia, zostalem (znow uwazam ze nieslusznie) wrobiony w jakies gowno, a wszystko co napisalem zostalo przerysowane. Z tego miejsca przepraszam za mocne slowa. Kto czytal moje wczesniejsze posty (np o artykule w Autobildzie), ten wie ze daleki jestem od wszelakich uprzedzen reasumujac: moj post mial na celu zdefiniowania kobiecych bledow (jazdy niestandartowej) ktore moim zdaniem przecietny meski kierowca nie popelnia. Chcialem uchwycic roznice plci za kolkiem. Ja wiem ze modne jest teraz rownoupranienie ale ja uwazam ze mezczyze sporo rozni od kobiety ( abstrachujac od budowy ciala) topek - jak zawsze pozdrawiajacy ps: ja mam dzisiaj urodziny :]] - 22 urodziny - za Kazikiem S. mam 20 lat z okladem, glupi jestem tak jak bylem i jeszcze jeden cytat za drugim moim ulubiencem, J. Kaczmarskim: Jezeli hardzi stworce brzydza, niech im odmowi odkupienia [...]

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Jak widze ze ktos jedzie nie standartowo (c) i podjade tak abym mogl zobaczyc kto zacz za kolkiem prawie zawsze (8/10, tak mniej wiecej bo nie prowadze statystyk) jest to kobieta. Tutaj chodzilo mi o to ze, jesli ktos robi bledy kobiece to w 8/10 przypadkow jest to kobieta w tamtym topicu nie wypowiadalem sie, tez nie prowadze statystyk, ale mogl bym z pewnym przyblizeniem podpisac sie pod twoja wypowiedzia, nie to ze kobiety jezdza gorzej ale niestandardowe zachowania sa _zazwyczaj_ domena kobiet, moze to wynika z ich niepowtarzalnosci i checi wyrozniania sie (no offens, i nie mieszajcie mi z blotem)

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
maciek (Go¶æ)
Data urodzin:

Niektorzy grupowicze (takie mam wrazenie) chcieli sobie watki lapowkarskie odbic.

topek (Go¶æ)
Data urodzin:
No swietnie panie kolego. Napisalem jaki mam odczucia. Moze cos wiecej bys napisal ???? Moze do reszty bys sie ustosunkowal ???? Ale wydaje mi sie ze nie masz jak, wiec wyskakujesz z tego typu postem zebys zdyskredytowac to co napisalem i osmieszyc mnie znow. Wiec daruj sobie. topek - jak zawsze pozdrawiajacy

wawa99 (Go¶æ)
Data urodzin:
i jeszcze jeden cytat za drugim moim ulubiencem, J. Kaczmarskim: Jezeli hardzi stworce brzydza, niech im odmowi odkupienia [...]

topek (Go¶æ)
Data urodzin:
Bede brnal, bo moje imie(nick :-P) zostalo oszkalowane (jak to moj kolega mowi: osrane) . Nie pozwole sobie zeby mnie ktos nieslusznie z blotem mieszal (ty bys komus na to pozwolil??!!) Wiec nie dziw sie ze proboje z tego wyjsc z twarza. Ofiara sie stanie mysliwym ???!!! Nie ustosunkowales sie do mojego posta. Prosilbym o ocene co napisalem i ewnetualne wytkniecie mi gdzie popelnilem blad. Z gory dzieki i dziekuje rowniez za zyczenia topek - jak zawsze pozdrawiajacy

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team