FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
fryzury kolory Kolor wlosow - chyba glownie do pan (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: fryzury kolory Kolor wlosow - chyba glownie do pan
Mechanik (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
fryzury kolory Kolor wlosow - chyba glownie do pan  
Witajcie!             Od pewnego czasu nurtuje mnie pewien problem, mianowicie kolor wlosow w miejscu intymnym kobiet. Czy rude maja rude cipki? Czy zdarza sie, ze nie? Czy brunetki maja zawsze czarne, a blondynki blond? Pewnie nie dane mi bedzie sprawdzic, bo jestem w stalym zwiazku, i nie zamierzam tego zmieniac, a na seks fotkach czesto nie widac dokladnie. Njalepiej prosze o fakty typu: Pani NN (np. brunetka) - kolor cipki - brunetka ))) Pytam jak najbardziej powaznie. Pozdrawiam Mechanik

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Pedro (Go¶æ)
Data urodzin:

Pytam jak najbardziej powaznie.
Jesli mozna to sie wypowiem w tym temacie ale nie jak jest faktycznie tylko jak lubie. Lubie jak kobieta jest wygolona. Wtedy sex francuski jest o wiele przyjemniejszy.

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Myszka07 (Go¶æ)
Data urodzin:
przyjemniejszy.

Mechanik (Go¶æ)
Data urodzin:
przyjemniejszy. To zalezy jeszcze kiedy sie golila, bo jak 3 dni wczesniej, to nic przyjemnego, a wrecz przeciwnie. No i zbyt czesta depilacja to po pierwsze nic przyjemnego, a po drugie jest niezdrowa, takze we wszystkim wskazany jest umiar. pozdrawiam Mechanik

malenka (Go¶æ)
Data urodzin:
przyjemniejszy. Sloneczko, wiec tak: nic w naturze nie dzieje sie przypadkowo. Nawet wlosy w nosie (mniejsze czy wieksze mamy w okreslonym celu. A z goleniem cipki... Pozwololam sobie na to 2 albo 3 razy (zaszalalam ))), ale jak odrastaja to... brrrr!!! UDREKA! Wot i wsio. Pozdr. malenka

validus (Go¶æ)
Data urodzin:
nic w naturze nie dzieje sie przypadkowo. Nawet wlosy w nosie (mniejsze czy wieksze mamy w okreslonym celu. Przypomniała mi się klasyczna 'pieśń': Idzie ciotka, idzie całkiem bosa Długie włosy wiszą jej u nosa... Idzie dziadek, niesie nowe szachy Długie włosy wiszą mu spod pachy... sorry ale nie mogłem się powstrzymać !

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team