FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
trwa?a ondulacja wyskokowa mama (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: trwa?a ondulacja wyskokowa mama
Yarrox (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
trwa?a ondulacja wyskokowa mama  
Hej! Wczoraj wybrałam się do mojego osiedlowego fryzjera, aby trochę skrócić włosy ale była duża kolejka więc pojechałam do centrum  i weszłam do JLD. Koniec końców oprócz podcięcia zafundowałam sobie jeszcze krepaż (pisownia fonetyczna ), diakolor (podobno najmodniejszy w tym sezonie) i odżywkę termiczną. Acha, no i zostawiłam ponad 200 zł. (dla naszego domowego budżetu to znacząca suma!). Wczoraj miałam jeszcze wyrzuty sumienia,ale dzisiaj już bardzo się sobie podobam. Chyba wychodzę z połogu !!!!!!! Pozdrawiam wszystkie wyskokowe mamy Ola

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Ania Wozniak (Go¶æ)
Data urodzin:
(...) Koniec końców oprócz podcięcia zafundowałam sobie jeszcze krepaż (pisownia fonetyczna ), diakolor (podobno najmodniejszy w tym sezonie) i odżywkę termiczną. (...) Witaj, A co to takiego ten krepaz? )) Pozdrawiam, Ania i Szymek (09.02.2001) PS A tak miedzy nami to bez wyskokow ani rusz ...

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Monika Czajka (Go¶æ)
Data urodzin:
fonetyczna ), diakolor (podobno najmodniejszy w tym sezonie) i odżywkę termiczną. (...) Witaj, A co to takiego ten krepaz? )) Pozdrawiam, Ania i Szymek (09.02.2001) PS A tak miedzy nami to bez wyskokow ani rusz ... A ja też sobie podcięłam włosy (to znaczy - fryzjerka ))) I zrobiłam sobie headlines )))) Też zostawiłam kupę forsy, ale za to miałam odpoczynek od domu na dwie (!) godziny... Ale frajda... Szkoda, że nie da się chodzic częściej do fryzjera ) A może spróbować?? Pozdrawiam Monika, Mikołaj 2,9, Małgonia 11 tyg.

Yarrox (Go¶æ)
Data urodzin:
A co to takiego ten krepaz? )) Pozdrawiam, Ania i Szymek (09.02.2001) PS A tak miedzy nami to bez wyskokow ani rusz ...

JarJar Binks (Go¶æ)
Data urodzin:
a ja myslalem, ze sie na to mowi: odrosty...

Yarrox (Go¶æ)
Data urodzin:
Hej czyżby wyskokowy tata ? )) Różnica jest subtelna ale bardzo widoczna. Nie widać ostrej granicy niędy pokolorowanym i nie (jak przy odrostach) a ciemniejsze wnętrze nadaje fryzurxe objętości. Ola Użytkownik JarJar Binks <a...@yahoo.com napisał w wiadomości - Hide quoted text -- Show quoted text - a ja myslalem, ze sie na to mowi: odrosty...

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team