FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
wiza? w?osy przetłuszczające się włosy (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: wiza? w?osy przetłuszczające się włosy
Edyta Szajnóg (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
wiza? w?osy przetłuszczające się włosy  
Macie na to jakieś lekarstwo? Zazwyczaj myję głowę co 3 dni, ale ostatnio już na drugi dzień wyglądam jak strzyga. Myślałam że to kwestia czapki, ale od kilku dni chodzę z gołą głową i nie widzę zmiany. Czy szampony do włosów przetłuszczających się naprawdę dają jakiś efekt? Zawsze stosowałam do normalnych albo farbowanych. Edyta

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Femme (Go¶æ)
Data urodzin:

Czy szampony do włosów przetłuszczających się naprawdę dają jakiś efekt? Zawsze stosowałam do normalnych albo farbowanych.
Mam ten sam problem - glowe muse myc co 2 dni. Uzywalam wielu, wielu szamponow do wlosow przetluszczajacych sie i bardzo widocznych efektow nie widzialam. Garnier Fructis (oczywiscie do tlustych wlosow) odpada u mnie w przedbiegach (wlosy tluste na drugi dzien wieczorem), a najlepsze do tej pory jakie mialam to Nivea do przetluszczajacych sie i Timotei to przetluszczajacych sie (skleroza mnie dopadla i nie pamietam z czym on jest, taki zolty w kazdym razie, byc moze to szalwia i cytryna ale reki nie dam sobie uciac).Nawet niezly jest tez Timotei oczyszczajacy z winogronem i cytryna. Ale nawet jak juz znajde jakis w miare dobry szampon to i tak musze go zmienic po ok.2-3 miesiacach, bo wlosy sie przyzwyczajaja i zwyczajnie nie widac wtedy zadnego efektu. Poza tym wydaje mi sie, ze kazdy szampon roznie dziala na rozne wlosy i np.ten, o ktorym ja pisze, ze jest dobry, ktoras z Was skrytykuje, wiec chyba najlepiej znalezc ten odpowiedni dla siebie metoda prob i bledow. I chyba najlepiej wybierac te tylko do przetluszczajacych sie a nie do normalnych i przetluszczajacych sie. Pisze o szamponach niedrogich, ale moze cos z tych wyzszych polek znacie? Chetnie rowniez poznam opinie na ich temat. pozdrawiam femme

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Macie na to jakieś lekarstwo? Zazwyczaj myję głowę co 3 dni, ale ostatnio już na drugi dzień wyglądam jak strzyga. Myślałam że to kwestia czapki, ale od kilku dni chodzę z gołą głową i nie widzę zmiany. Czy szampony do włosów przetłuszczających się naprawdę dają jakiś efekt? Zawsze stosowałam do normalnych albo farbowanych. na moj gust to te do farbowanych po prostu slabiej myja, coby sie farba wolniej wyplukiwala. zmiana moze pomoc.

kolorowa (Go¶æ)
Data urodzin:
Macie na to jakieś lekarstwo? Swego czasu przekonałam się, że czasem bywa zupełnie na odwrót, tzn. najbardziej pomoże szampon do włosów suchych. Bo może być tak, że szampon bardzo włosy i skórę wysusza, a reakcją jest nadprodukcja gruczołów łojowych. Małgosia

Beata (Go¶æ)
Data urodzin:
Edyta Szajnóg  wrote Macie na to jakieś lekarstwo? Swego czasu przekonałam się, że czasem bywa zupełnie na odwrót, tzn. najbardziej pomoże szampon do włosów suchych. Bo może być tak, że szampon bardzo włosy i skórę wysusza, a reakcją jest nadprodukcja gruczołów łojowych. Małgosia Zauważyłam to samo. Jak używam szamponu do włosów przetłuszczających się to się bardziej przetłuszczają. Najlepiej używać do włosów normalnych. Ja używam ostatnio szampon Joanny Pantivit 5 1. Niestety musze włosy co 2 dni i po tym szamponie do końca drugiego dnia wyglądają dość ładnie. Beata

Swego czasu przekonałam się, że czasem bywa zupełnie na odwrót, tzn. najbardziej pomoże szampon do włosów suchych. Bo może być tak, że szampon bardzo włosy i skórę wysusza, a reakcją jest nadprodukcja gruczołów łojowych. Na ładne, błyszczące włosy pomaga mi mycie ich różnymi szamponami. Nie wiem, czy pomoże to na przetłuszczanie, ale od kiedy mam rządek szamponów i używam ich po kolei, włosy są dużo ładniejsze. Szampony są do włosów normalnych, ze dwa do farbowanych.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team