FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy farbowane teraz Alat i Aspat :-( (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy farbowane teraz Alat i Aspat :-(
efka (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy farbowane teraz Alat i Aspat :-(  
Aspat 65 Alat 38 Czyli oba powyzej normy. Wiem, ze to wskazniki watrobowe. Co moze je podwyzszac u dziecka 20 miesiecznego??? Bylismy dzis znów u pediatry, czekamy na wymaz z gardła, a stan podgoraczkowy Michał ma juz 3 tydzien (( Dobrze, ze jestem blondynką, siwych włosów nie widać. Juz nie mam siły, ide robić obrazki do dziecięcego pokoju. efka i misiał - chorowitek

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Mysz_a (Go¶æ)
Data urodzin:
pokoju. Efka, nie martw się, będzie dobrze Ja mam włosy farbowane, też siwych nie widać, ale wczoraj osiągnęłam kres i się poryczałam z nerwów ... Maksio mi chusteczkę przyniósł ... a potem oglądaliśmy Muminki, które są dobre na wszystko ... jak się okazuje ) A jakie te obrazki ? Serdeczności. Mysz_A

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Aspat 65 Alat 38 Czyli oba powyzej normy. Wiem, ze to wskazniki watrobowe. Co moze je podwyzszac u dziecka 20 miesiecznego??? moga je podwyzszac przyjmowane leki. U nas mielismy takie objawy po Bactrimie, ale poczytaj ulotki lekow ktore podawalas wczesniej. Pozdrawiam Ela

Hata (Go¶æ)
Data urodzin:
Aspat 65 Alat 38 Czyli oba powyzej normy. Wiem, ze to wskazniki watrobowe. Co moze je podwyzszac u dziecka 20 miesiecznego??? Normy dla Alat i Aspat wynoszą 40, więc wyniki misiała nie są takie złe . Problemem są wyniki powyżej 100, bo wtedy lekarze podejmują leczenie szpitalne. U Twojego synka nie ma powodu do niepokoju, a wyniki podwyższone mogą wynikać z podawania jakichś leków (antybiotyków), które nie są obojętne dla organizmu i wątroby, która odrazu reaguje, jak widać. Dużo zdrówka dla misiałka i optymizmu dla mamy !!! Pozdrawiam Hata, mama Mata chorowitka

::: Solana ::: (Go¶æ)
Data urodzin:
Aspat 65 Alat 38 Czyli oba powyzej normy. Wiem, ze to wskazniki watrobowe. Co moze je podwyzszac u dziecka 20 miesiecznego??? Musisz zrobic dod. badania watrobowe i powtorzyc Asat i Alat. Mi juz po paru dniach sie poprawily wyniki. To moze byc chwilowe... magda

efka (Go¶æ)
Data urodzin:
A jakie te obrazki ? Kupiłam materiał z smiesznymi myszkami w Ikei, myszki powycinałam, wyprasowalam, materiał wstawiłam w kolorowe ramki i nawet nieźle wygląda. )) efka

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team