FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda ?lubna moda ślubna [długawe] (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda ?lubna moda ślubna [długawe]
Grzecki (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda ?lubna moda ślubna [długawe]  
Wiem, że to pytania bardziej na grupę alt.pl.śluby ale tam głównie chcą sprzedawać suknie... We wrześniu jadę na ślub koleżanki, która jest zdecydowanie puszysta (rozmiar ok.54 lub więcej). Suknię ślubną będzie szyła krawcowa, ale chciałabym jej pomóc w wyborze fasonu (ze względu na rozmiar, nie będzie to takie proste). Czy możecie mi polecić jakieś strony internetowe z sukniami ślubnymi lub wieczorowymi dla osób o większych rozmiarach? Gdyby się jeszcze dało z nich ściągnąć wykroje...I gdyby jeszcze były w języku ang/niem/hol...Marzenia? Ostatecznie po polsku też mogą być - posłużą za inspirację. Koleżanka ma też bardzo, ale to bardzo czerwone policzki. Czy możecie polecić jakiś dobry korektor, który pozwoli to zatuszować na całą imprezę? Dermacol byłby dobry? A jakie cienie polecacie na wieczór dla osoby z kasztanowatymi włosami i brązowymi oczami, noszącej okulary + ? Dzięki za wszelkie rady - bardzo chciałabym jej pomóc uczynić ten dzień wyjątkowym. Pozdrawiam, Ania

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
sq4ty (Go¶æ)
Data urodzin:
takie proste). Czy możecie mi polecić jakieś strony internetowe z sukniami ślubnymi lub wieczorowymi dla osób o większych rozmiarach? Jak szykowałam się do swojego ślubu to w jednym magazynie, chyba Moda na ślub (taki gruby kwartalnik) była sesja zdjęciowa Ślub w rozmiarze XXL , gdzie można było sobie obejrzeć różne wzory sukien, ale niestety bez wykrojów. Myślę, że w wielu magazynach o tej tematyce da się znaleźć inspiracje, no ale z wykrojami może być gorzej. Maja

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Ania (Go¶æ)
Data urodzin:
możecie polecić jakiś dobry korektor, który pozwoli to zatuszować na całą imprezę? Dermacol byłby dobry? Hm, dermacol silnie kryje to prawda, ale nakladać należy go malutko - może być problem z ukryciem całych policzkow tak, żeby to jakoś wygladalo. Swoją drogą bardzo czerwone policzki to zly znak. Może poleć kolezance wizyte u dermatologa, do wrzesnia zdażylaby wybrać sie na zamykanie naczynek - to powinno pomoc (przynajmniej trochę. Pozdrawiam Ania

fajna laska (Go¶æ)
Data urodzin:
Czy możecie mi polecić jakieś strony internetowe z sukniami ślubnymi lub wieczorowymi dla osób o większych rozmiarach? Gdyby się jeszcze dało z nich ściągnąć wykroje...I gdyby jeszcze były w języku ang/niem/hol...Marzenia? http://www.bonny.com/Unforgettable1.html Tu sa przykladowe suknie dla puszystych dziewczyn http://www.usabride.com/fashion/bridalgown_link_s.html Wiecej znajdziesz na tej stronie, przegladajac kolekcje. Widzialam tam sporo ciekawych sukni, musisz tylko pogrzebac troche w tych stronach. W Stanach jest duzo wiecej puszystych panien mlodych wiec szykuja dla nich cale kolekcje. Powodzenia, mam nadzieje, ze chociaz troszke pomoglam

fajna laska (Go¶æ)
Data urodzin:

Martka (Go¶æ)
Data urodzin:
takie proste). Czy możecie mi polecić jakieś strony internetowe z sukniami ślubnymi lub wieczorowymi dla osób o większych rozmiarach? znalazlam to http://forum.e-wesele.pl/viewtopic.php?t=266 warto tez tu pogrzebac http://www.xl-pozytywnie.pl/forum/

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team