FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy zdjecia Ile biorą za zdjęcia do dyplomu? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy zdjecia Ile biorą za zdjęcia do dyplomu?
w?osy zdjecia Ile biorą za zdjęcia do dyplomu?  
Podsumowując - trochę przeginasz z tym zatrudnij zawodowca . Za dużo Czarka się naczytałeś. Nie ma sprawy. Rób sam ale jeżeli masz ochotę, to możesz je poprawić. Jak to zrobić, już napisałem.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Użytkownik Jan Werbiński <jan...@fotojw.com napisał w wiadomości Nie widać szczegółów we włosach. Przydałoby się światło na włosy. Twarz, to jedna plama bez wyraźnego światłocienia. Oświetlenie powinno pokazać plastykę twarzy, kształt a nie po prostu ją równomiernie oświetlić. Tzn. co? Maja byc cienie na twarzy? Delikatne cienie. Nie mylić z głębokim cieniem zdjęć robionych tylko w słońcu bez reflektora lub lampy. Na zdjęciu, twarz jest jednolitą plamą. Gdyby to zdjęcie było czarno białe, to wyraźniej zauwazyłbyś różnicę.

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
WiseMan (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:

Śmiem wątpić czy Twoje zdjęcia wyglądają tak jak te robione przez dobrego fotografa. Pochwal się, to zobaczymy (czy) ile zaoszczędziłeś. Po przyjacielsku wytkniemy błędy tak abyś się zbyt długo nie cieszył oszczędnościami. )) Jeżeli nie różnią się od tych zrobionych przez fotografa, którego masz w pobliżu, to polecam szukać dalej jakiegoś lepszego fachowca.
Heheee... to tylko zdjecie legitymacyjne. Ja po gdzince w Photoshopie bede mial lepsze niz od najlepszego fachowca, poprawie co trzeba i nie bede wygladal jak trup (bo takie juz fachowcy robili).

-=Przemek=- (Go¶æ)
Data urodzin:
Heheee... to tylko zdjecie legitymacyjne. Ja po gdzince w Photoshopie bede mial lepsze niz od najlepszego fachowca, poprawie co trzeba i nie bede wygladal jak trup (bo takie juz fachowcy robili). Otoz to - tez mam kilka takich, a tu przynajmniej moglem sobie wybrac najfajniejsze z kilkunastu, ktore robilem.

-=Przemek=- (Go¶æ)
Data urodzin:
to wyraźniej zauwazyłbyś różnicę. Dzieki za uwagi raz jeszcze ale mi sie i tak podoba ...nietylko mi

Heheee... to tylko zdjecie legitymacyjne. Ja po gdzince w Photoshopie bede mial lepsze niz od najlepszego fachowca, poprawie co trzeba i nie bede wygladal jak trup (bo takie juz fachowcy robili). Ciekaw jestem do jakich efektów dojdziesz po godzinie pracy PS. Pochwal się, a wtedy porównamy ze zdjęciem robionym bez żmudnych poprawek PS i zobaczymy które lepsze. Jak zamierzasz dodać światłocienie aby zdjęcie wyglądało naturalnie? Nie znam PS na tyle aby wątpić więc czekam na demonstrację możliwości. Jeśli oczywiście zamierzasz poświęcić temu wątkowi nieco cennego czasu.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team