FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
zdrowie w?osy Szlaban dla Pszemola (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: zdrowie w?osy Szlaban dla Pszemola
Pszemol (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
zdrowie w?osy Szlaban dla Pszemola  
A tak na marginesie... w liceum czułam czsem się jak alien, bo moja norma to codzienne mycie głowy, niezależnie od tzw. czynników zewnętrznych typu pogoda it.p itd. Znajomy patrzyli na mnie dziwnie: i co, nie przeziębiasz się, jak w zimie umyjesz włosy i wyjdziesz na zimne powietrze? . Ano, nie. Do tej pory mnie zastanawia, dlaczego... Dziewczyny to jednak mają zdrowie na takie ceregiele... W prawdzie ja też codziennie swoją czuprynę przepłuczę ale strzecha schnie mi na powietrzu, w drodze do pracy. Gdybym miał długie włosy i musiał układać fryzurę za każdym razem to pewnie z lenistwa dałbym sobie spokój z myciem

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Pszemol (Go¶æ)
Data urodzin:
Gandalf, a skąd masz takiego fajnego nicka? Bo mnie się kojarzy z bajkami o trollach i chochlikach... )))))) (Nie nabijam się, naprawdę jest bardzo fajny..) Trafiony-zatopiony. Zanim pojawiłaś się wśród nas modne było właśnie nazywanie nas, wszystkożerców piszących na tą grupę trolami... Nie doszedłem wprawdzie dlaczego tak a nie inaczej (może dlatego, że mam duże zaległości z dziecinstwa w dziedzinie bajek o trolach ) w każdym razie było to całkiem sympatyczne. Na tle takich klimatów Gandalf zaczął pisać jako drugi Andrzej i podobnie jak Ty postanowił odróżnić się zmieniając ksywkę . Oczywiście jako wegetarianin musiał stanąć po przeciwnej stronie do trolli, no nie Gandalf?

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Pszemol (Go¶æ)
Data urodzin:
Z innych ciekawostek: podczas glodowki organizm intensywniej niz zwykle zwalcza wszelkie infekcje bakteryjne i wirusowe (H.Lutzner, Glodowka zdrowotna ) - chore zwierzeta nie jedza ograniczajac sie do picia wody.   I tak mysle sobie, ze te chorobotworcze bakterie, to calkiem niezle zrodlo bialka i energii - zdrowy czlowiek nosi w sobie okolo 4 kg bakterii. Podoba mi się ta teoria, ale ciekawi mnie w jaki sposób obliczono wagę bakterii w naszym organiźmie??? Baaaardzo mnie to intryguje.

Pszemol (Go¶æ)
Data urodzin:
P.S. Poza tym, nie musisz się tym martwić, Pszemol. Jesz tyle siarki w zółtkach, że Twoja czupryna powinna lśnić... )) Szczerze powiedziawszy trochę mi się ostatnio ta jajecznica przejada i eksperymentuję z innymi potrawami optymalnymi...

Pszemol (Go¶æ)
Data urodzin:
Czy miałaś szczęście być na jakimś polskim lotnisku międzynarodowym czy (państwowej przecież stacji kolejowej w jakimś ogromnym mieście? Odradzam... choć pewnie według lokalnych oficjeli świecą czystością to dla kogoś przyjeżdzającego z USA wywołują obraz otwartego szamba.   A ja widzialem amerykanskie toalety bardziej zasyfione, niz polskie na dworcach.   Choc jesli chodzi o jakas srednia, to pewno masz racje. Wydaje mi się, że powinniśmy porównywać miejsca podobnego kalibru . Nie można przecież porównywać dworca centralnego, lotniska w stolicy państwa stanowiącego jakby the first impression , wizytówkę czystości narodu, do jakiejś zapyziałej ubikacji na stacji benzynowej w jakimś zapyziałym zapupiu, skraju cywilizacji, gdzie już tylko psy szczekają i wrony zawracają... W takich miejscach nie spodziewam się ani panów w białych koszulkach i jedwabnych krawatach ani czystych ubikacji bo ludzie tam mieszkający sami w domach czyściej nie mają... Ale to znowu temat NTG.

Pszemol (Go¶æ)
Data urodzin:
Ruda, mogę tylko zapytać, czemu nie odpowiadasz na cudze posty, tylko tak się moich uczepiłaś? No przecież Ruda ma tu prawie wszystkich w koszu na śmieci ... Ty jesteś nowa, więc Ciebie w koszu nie ma = tylko z Tobą może dyskutować Swoją drogą to trzeba być bardzo pamiętliwym i zawistnym aby obrazić się na kogoś tak na całe życie , no nie? Ale każdy przecież ma do tego prawo...

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team