FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy uczesanie czym postawić delikatne włosy (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy uczesanie czym postawić delikatne włosy
Zora (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy uczesanie czym postawić delikatne włosy  
A właściwie czym utrwalić, bo słos jest miękki, delikatny, krótko obcięty i stawia się idealnie na pasty loreala /out of bed i remix/. Niestety efekt średnio trwały. Włoski są z gatunku łatwo układających się a nie leżących płasko. Jeśli któraś z was ma właśnie takie włoski, to proszę o podpowiedź jak uzyskać na nich dość trwałe uczesanie. A jeśli dostanę podpowiedź czym najlepiej myć i pielęgnować ten gatunek, będę wdzięczna niezmiernie. Pozdrawiam Zora

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Beth Winter (Go¶æ)
Data urodzin:
A właściwie czym utrwalić, bo słos jest miękki, delikatny, krótko obcięty i stawia się idealnie na pasty loreala /out of bed i remix/. Niestety efekt średnio trwały. Włoski są z gatunku łatwo układających się a nie leżących płasko. Takie same wlosy i fryzure ma moja mama. Na Out of Bed psika duze ilosci lakieru L'Oreal Professionel Infinium Finition. Mowi, ze o wiele lepiej sie trzymaja, od kiedy zaczela mi podkradac maseczke do wlosow z oliwka z serii SPA Avonu. Ale ja jej kradne zel i lakier, wiec jestesmy kwita

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Zora (Go¶æ)
Data urodzin:

Takie same wlosy i fryzure ma moja mama. Na Out of Bed psika duze ilosci lakieru L'Oreal Professionel Infinium Finition. Mowi, ze o wiele lepiej sie trzymaja, od kiedy zaczela mi podkradac maseczke do wlosow z oliwka z serii SPA Avonu. Ale ja jej kradne zel i lakier, wiec jestesmy kwita
Dzieki, moja dorastająca córka ucieszy się z rady Niestety kosmetyki do moich długich i mocnych włosów nie pasują zupełnie dla niej, więc z podbierania nici Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Zora

aQa (Go¶æ)
Data urodzin:
Mam strasznie cienkie wlosy ,poldlugie i tez tak jak Ty walczyłam z nimi.Po wielu żmudnych próbach znalazłam swoj szampon do wlosów , dla dzieci ,jest bardzo delikatny i sa fajne wloski ,takie pusztyste i mniej miekkie.Poza tym stosuje żele mocne i jakosik sie układają te włosięta 0 Aqa

Zora (Go¶æ)
Data urodzin:

Mam strasznie cienkie wlosy ,poldlugie i tez tak jak Ty walczyłam z nimi.Po wielu żmudnych próbach znalazłam swoj szampon do wlosów , dla dzieci ,jest bardzo delikatny i sa fajne wloski ,takie pusztyste i mniej miekkie.Poza tym stosuje żele mocne i jakosik sie układają te włosięta 0
Czu byłoby nadużyciem proszenie Cię o zapodanie nazwy tego szamponiku? Pozdrawiam Zora

aQa (Go¶æ)
Data urodzin:

Czu byłoby nadużyciem proszenie Cię o zapodanie nazwy tego szamponiku? Pozdrawiam Zora
To zwykly szampon z Johnsonu dla dzieci ,ale z kielkami pszenicy ,taki żółty aqa

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team