|
|
|
mlodziezowa Minkowski, Gruby, lit. mlodziezowa
|
|
|
Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. szukam jakiejs recenzji, albo omowienia tworczosci Minkowskiego. Pomozcie, moze jest jakas baza danych literatury mlodziezowej? Ksiazka stara i juz zapomniana :/ pozdrowka P.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. Ja może bardzo starodawny jestem, ale jakie źródła (poza textem Minkowskiego) są jeszcze potrzebne? Praca ma dotyczyć powieści, czy tego, co inni o powieści napisali? Jeśli to drugie, to zamiast Minkowskiego polecam Tajemniczy stwór napastuje Laurę . pzdr TRad
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. Ja może bardzo starodawny jestem, ale jakie źródła (poza textem Minkowskiego) są jeszcze potrzebne? Praca ma dotyczyć powieści, czy tego, co inni o powieści napisali? Jeśli to drugie, to zamiast Minkowskiego polecam Tajemniczy stwór napastuje Laurę . pzdr TRad Można dodać, że książka została wpisana na Listę Honorową H.Ch.Andersena, o ile dobrze pamiętam. Stara jest, fakt, więc recenzji, jeśli powstały, należy szukać ręcznie w papierowej bazie czasopism. Panterka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użytkownik Piotr J napisał: Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. Ja może bardzo starodawny jestem, ale jakie źródła (poza textem Minkowskiego) są jeszcze potrzebne? Praca ma dotyczyć powieści, czy tego, co inni o powieści napisali? Jeśli to drugie, to zamiast Minkowskiego polecam Tajemniczy stwór napastuje Laurę . Drogi Tomaszu  Praca bedzie dotyczyc powiesci i potrafie ja napisac z umyslu , niestety prowadzaca zajecia wymaga zrodel szczegolnie jesli jest to uznany autor. No nic, narazie mam cos ze Slownikow lit. mlodziezowej... W koncu powiesc miesci w w sobie watek autobiograficzny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użytkownik Piotr J napisał: Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. Ja może bardzo starodawny jestem, ale jakie źródła (poza textem Minkowskiego) są jeszcze potrzebne? Praca ma dotyczyć powieści, czy tego, co inni o powieści napisali? Jeśli to drugie, to zamiast Minkowskiego polecam Tajemniczy stwór napastuje Laurę . Drogi Tomaszu Praca bedzie dotyczyc powiesci i potrafie ja napisac z umyslu , niestety prowadzaca zajecia wymaga zrodel szczegolnie jesli jest to uznany autor. No nic, narazie mam cos ze Slownikow lit. mlodziezowej... W koncu powiesc miesci w w sobie watek autobiograficzny Dobra, powiedz, co ma być w tych źródłach, to się weźmiemy i napiszemy to na prk. I w Biblionetce. Będziesz miał dwa dodatkowe. pzdr TRad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. szukam jakiejs recenzji, albo o jejciu, jak ja lubię tę książkę !!! nawet sobie ją kupiłem z 10 lat temu aby znowu po latach przecztać i chyba z 3 razy ją zaliczyłem od tego czasu. Serial też był super i w TVP był wyświetlany parę razy program z udziałem występujących w tym serialu aktorów. Fajnie było zobaczyć Grubego w roli handlowca na placu Balcerowicza, tego jego kumpla co był taki wysoki, a tu po latach już taki duży to on nie był. Podobny program był o współczesnych losach aktorów serialu Stawiam na Tolka Banana. też super!! jakby taka praca semestralmna nie była Top Secret, to ja bym sobie chętnie poczytał  ))))
|
|
|
|
|
|
|
|