FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
mlodziezowa Minkowski, Gruby, lit. mlodziezowa (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: mlodziezowa Minkowski, Gruby, lit. mlodziezowa
Piotr J (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
mlodziezowa Minkowski, Gruby, lit. mlodziezowa  
Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. szukam jakiejs recenzji, albo omowienia tworczosci Minkowskiego. Pomozcie, moze jest jakas baza danych literatury mlodziezowej? Ksiazka stara i juz zapomniana :/ pozdrowka P.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Tomasz Radko (Go¶æ)
Data urodzin:
Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. Ja może bardzo starodawny jestem, ale jakie źródła (poza textem Minkowskiego) są jeszcze potrzebne? Praca ma dotyczyć powieści, czy tego, co inni o powieści napisali? Jeśli to drugie, to zamiast Minkowskiego polecam Tajemniczy stwór napastuje Laurę . pzdr TRad

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Panterka (Go¶æ)
Data urodzin:
Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. Ja może bardzo starodawny jestem, ale jakie źródła (poza textem Minkowskiego) są jeszcze potrzebne? Praca ma dotyczyć powieści, czy tego, co inni o powieści napisali? Jeśli to drugie, to zamiast Minkowskiego polecam Tajemniczy stwór napastuje Laurę . pzdr TRad Można dodać, że książka została wpisana na Listę Honorową H.Ch.Andersena, o ile dobrze pamiętam. Stara jest, fakt, więc recenzji, jeśli powstały, należy szukać ręcznie w papierowej bazie czasopism. Panterka

Piotr J (Go¶æ)
Data urodzin:
Użytkownik Piotr J napisał: Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. Ja może bardzo starodawny jestem, ale jakie źródła (poza textem Minkowskiego) są jeszcze potrzebne? Praca ma dotyczyć powieści, czy tego, co inni o powieści napisali? Jeśli to drugie, to zamiast Minkowskiego polecam Tajemniczy stwór napastuje Laurę . Drogi Tomaszu Praca bedzie dotyczyc powiesci i potrafie ja napisac z umyslu , niestety prowadzaca zajecia wymaga zrodel szczegolnie jesli jest to uznany autor. No nic, narazie mam cos ze Slownikow lit. mlodziezowej... W koncu powiesc miesci w w sobie watek autobiograficzny

Tomasz Radko (Go¶æ)
Data urodzin:
Użytkownik Piotr J napisał: Hej Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. Ja może bardzo starodawny jestem, ale jakie źródła (poza textem Minkowskiego) są jeszcze potrzebne? Praca ma dotyczyć powieści, czy tego, co inni o powieści napisali? Jeśli to drugie, to zamiast Minkowskiego polecam Tajemniczy stwór napastuje Laurę . Drogi Tomaszu Praca bedzie dotyczyc powiesci i potrafie ja napisac z umyslu , niestety prowadzaca zajecia wymaga zrodel szczegolnie jesli jest to uznany autor. No nic, narazie mam cos ze Slownikow lit. mlodziezowej... W koncu powiesc miesci w w sobie watek autobiograficzny Dobra, powiedz, co ma być w tych źródłach, to się weźmiemy i napiszemy to na prk. I w Biblionetce. Będziesz miał dwa dodatkowe. pzdr TRad

Bardzo spodobala mi sie ta powiesc i postanowilem o niej wysmazyc prace semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. szukam jakiejs recenzji, albo
o jejciu, jak ja lubię tę książkę !!! nawet sobie ją kupiłem z 10 lat temu aby znowu po latach przecztać  i chyba  z 3 razy ją zaliczyłem od  tego czasu. Serial też był super i w TVP był wyświetlany parę razy program z udziałem występujących w tym serialu aktorów. Fajnie było zobaczyć Grubego w roli handlowca na placu Balcerowicza, tego jego kumpla co był taki wysoki, a tu  po latach już taki duży to on nie był. Podobny program był o współczesnych losach aktorów serialu Stawiam na Tolka Banana. też super!! jakby taka praca semestralmna nie była Top Secret, to ja bym sobie chętnie poczytał ))))

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team